Dünyaca ünlü otel zinciri Alaçatı’da görücüye çıktı

MP Hotels, yeni otel yatırımı olan Design Plus Seya Beach Hotel’i 6 Temmuz Cuma günü Alaçatı’da yapılan çok özel bir açılışla lanse etti.

07/07/2018 15:51
Dünyaca ünlü otel zinciri Alaçatı’da görücüye çıktı

İzmir Alaçatı’da özel bir konaklama deneyimi arayan gezginlere yönelik tasarım odaklı ve modern bir otel olma iddiasıyla açılan tesis, Alaçatı’nın ilgi çekici taş mimarisi, görülmeye değer yel değirmenleri, yemyeşil üzüm bağları ve nefes kesici sörf manzarasıyla misafirlerini ağırlamayı bekliyor. 190 odalı Seya Beach Hotel, MP Hotels şirketinin kısa bir süre önce hayata geçirdiği Design Plus markası altında açılan ikinci tesisi.

MP Hotels’in çatı şirketi olan FTI Group Genel Müdürü Roula Jouny, yeni yatırımları hakkında, “Tasarım odaklı gezgin kavramı, otelcilik sektöründe son yıllarda en çok büyüyen segmentlerden bir tanesi ve biz de bu özel segmente hitap edebilmek için Design Plus Hotel kategorisini yarattık” dedi.

Marka ilk kez İspanya’da FITUR 2018 konferansında lanse edildi

MP Hotels, Design Plus otel markasını ilk kez İspanya’nın FITUR 2018 konferansında lanse etti. Bu konsept ilk defa İspanya’nın Kanarya Adaları’nda Design Plus BEX Hotel ile hayata geçirildi. Bölgenin ilk bankası olan Design Plus BEX Hotel binasında, tarihi banka özelliği, dekorasyonun pek çok art deco konseptli özelliği ile korunmuş. Bu özellikleri ile Design Plus BEX Hotel bölgedeki halkın ve turistlerin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor.

Bulunduğu bölgenin geleneksel özelliklerini otelin mimarisine uygulayarak misafirlerine yerel ve uluslararası lezzetleri kendilerine özgü sunumlarıyla harmanlayan Design Plus markası altındaki bütün oteller lüks restoranlara, aynı zamanda tek amacı misafirlerine yerel ve uluslararası mutfakları ve içkileri tattırmak olan özel barlara ev sahipliği yapıyor.

Sürdürülebilir marka değerini önemseyen Design Plus otelleri, içinde bulundukları şehir ya da kasabaların dokusuyla adeta bütünleşiyor. Destinasyon olarak tatillerin ayrılmaz bir parçası olmaya çalışan bu mekanlar, misafirlerin değer verdiği şeylerin ve hayat beklentilerinin vücut bulmuş hali olarak tanımlanabilir.

Design Plus otellerinin bir diğer özelliği ise, doğaya duyarlı inşaat malzemelerinden, el yapımı organik yiyecek ve son moda tasarımlara ve sürekli yenilik yaparak elde edilen genel bir eşsizlik haline kadar her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş olması.

Alaçatı’nın özgün dokusunu kendine özgü tarzıyla birleştiriyor

Otelin binası Alaçatı’nın taş yapılarından ilham almış. Çoğu deniz manzaralı olan odaların bin bir tonla bezendiği tesiste Alaçatı’nın ve çevresinin doğal zenginliği ön plana çıkıyor. Seya Beach Hotel’in en önemli özelliklerinden bir tanesi de mutfağı. Otelin mutfağı, Türk ve Akdeniz mutfaklarının eşsiz karması misafirlere farklı bir deneyim sunuyor.

Otel aynı zamanda özel plajı, yüzme havuzu, SPA merkezi ve heyecan verici barları ile ön plana çıkıyor. Otelin Seya Beach Club isimli gece kulübünde DJ performansıyla birlikte sabahın ilk ışıklarına kadar dans ederek eğlencenin doruklarına çıkmak mümkün.

Tesisle ilgili görüşlerini ifade eden Jouny, sözlerine şöyle devam etti: “Seya Beach Hotel ile yapmaya çalıştığımız şey aslında bir yandan lüksü masalsı bir ortamda sunmaya çalışırken, diğer yandan tasarım odaklı misafirlerin içinde yaşadığı o ilgi çekici hızlı ve çok kültürlü gerçekliği kucaklayamayan ve birbirini taklit eden otel şirketlerinde bulabileceğiniz sıkıcı ve rutin şeylerin ötesinde bir şeyler gerçekleştirmek.” MP Hotels, gelecekte Design Plus tesislerine yenilerini eklemeyi planlıyor. Şirket, bir sonraki lokasyonla ilgili detayları yakında paylaşacağını duyurdu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.