Dünyaca ünlü otel grubu Hindistan'daki 50'nci otelini açıyor

Wyndham, Jaipur, Varanasi, Mohali ve Udaipur’daki yeni otelleriyle Hindistan’da 50 otele ulaşıyor.

30/11/2021 13:46
Dünyaca ünlü otel grubu Hindistan'daki 50'nci otelini açıyor

95’e yakın ülkede bulunan yaklaşık 9 bin oteliyle dünyanın franchise veren en büyük şirketi Wyndham Hotels & Resorts, kültürel zenginlikleriyle ziyaretçileri kendine çeken Jaipur, Varanasi, Mohali ve Udaipur’da Ramada by Wyndham, Howard Johnson by Wyndham ve üst sınıf Wyndham markaları altında yakın zamanda açılan ve açılması beklenen dört yeni otel ile Hindistan pazarındaki varlığını güçlendiriyor.

Yeni açılışlarla birlikte Wyndham’ın Hindistan’daki otel sayısı 50’ye ulaşacak ve bu açılışlar, şirketin sekizi 2022’de açılması beklenen yaklaşık 30 otelin bulunduğu proje stokuna sahip olduğu Hindistan alt kıtasındaki büyüme kararlılığının bir parçasını oluşturuyor.

Hindistan, konaklama açısından çok büyük bir potansiyel sunuyor 

Wyndham Hotels & Resorts Ortadoğu, Avrasya ve Afrika Geliştirme Başkan Yardımcısı Panos Loupasis, “Dünyanın en hızlı büyüyen ekonomilerinden Hindistan, konaklama açısından çok büyük bir potansiyel sunuyor.

Bu dört yeni açılış, ülke genelinde daha da fazla konaklama seçeneği sunmaya yönelik büyüme hedeflerimiz açısından önemli bir kilometre taşı teşkil ediyor. Burada ve Hindistan alt kıtası genelindeki güçlü büyüme çizgimizi sürdürmeyi, böylesine güzel ve zengin çeşitliliğe bir bölgede seyahati herkes için mümkün kılmayı dört gözle bekliyoruz” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.