Dünyaca ünlü marka Boğaz'da otel açtı

Six Senses, Sarıyer’de yer alan 19. yüzyıldan kalma Kocataş Yalısı ve Sait Paşa Yalısı’na yeniden hayat vererek kapılarını açtı.  

20/11/2019 11:51
Dünyaca ünlü marka Boğaz'da otel açtı

Six Senses Hotels Resorts SPA markası, Sarıyer’de yer alan Kocataş Yalısı ve Sait Paşa Yalısı’na yeniden hayat verdi. Milliyet'te yer alan habere göre, Six Senses Kocataş Mansions, kapılarını açtı. Açılışa özel 31 Ocak 2020’ye kadar rezervasyon yapan misafirlere tüm 2019 ve 2020 konaklamaları için özel bir konaklama teklifi sunuluyor.

Six Senses Hotels Resort Spas yalıları yenileyerek, misafirlerine kapılarını açtı. 45 adet misafir odası ve süitlerin bulunduğu üç katlı iki konağın içinde toplantı salonları, sağlık kulübü, restoranlar, Kahve Cafe ve butik yer alıyor.

Konuyla ilgili yapılan duyuruda şunlar belirtildi:

"Otelin sahip olduğu özel tekne ile tarihi yarımadaya yapılacak ziyaretlerden Six Senses lezzetleri eşliğinde gerçekleşecek özel Boğaz turlarına pek çok deneyim misafirleri bekliyor.

31 Ocak 2020 tarihine kadar rezervasyon yapan misafirler, yüzde 20 oranında tasarruf etme şansı yakalarken Junior Suite ve üstü kategorilerdeki konaklamalarının her gecesi için de otelde aldıkları hizmetlerde kullanılmak üzere 50 Euro ek kredi kazanıyor olacak."


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.