Dünya Vücut Şampiyonları Kemer'de

Kemer Rose Residence Beach Otel'de konaklayan misafirlerin büyük ilgisini çeken dünyaca ünlü sporcular ile resim çektirmek için adeta birbirleri ile yarışan turistler ilginç görüntüler oluştururlarken, resim çektirmek için bayan turistler dakikalarca sırada bekliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dünya Vücut Şampiyonları Kemer'de
Halil ÖNCÜ-KEMER

İngiltere’nin dünyaca ünlü Vücut geliştirme sporcusu Edward Abu, Mısır Şampiyonu Ahmed Hamuda ve İran Şampiyonu Ahad Allahverdian ile Macar Best Model ve vucut geliştirme sporu yapan Macar Suzanna Toldi de büyük ilgi çekti.
Dünyanın vücut geliştirme şampiyonları spor turizmin Kemer’deki adresi olan Kemer Rose Residence Beach Otel’de kampa girdi.
Mohikan Turizm tarafından organize edilen ve bir hafta Kemer’de kampa giren içlerinde İngiltere’nin dünyaca ünlü Vücut geliştirme sporcusu Edward Abu, Mısır Şampiyonu Ahmed Hamuda ve İran Şampiyonu Ahad Allahverdian’ın aralarında bulunduğu 30 sporcu Rose Residence Beach Otel’de seminerlere katılıyorlar, yeni geliştirilen protein yüklemesi konusunda bilgiler alıp antrenmanlara katılıyorlar. Mohikan Turizm İran Pazarlama Müdürü Mesut Moteajjeb yaptığı açıklamasında, “ Sporcularımız Rose Residence Beach Otelde bir haftalık kampa girdiler. Burada çok mutlular ve çok iyi bir kamp dönemi geçiriyorlar” dedi. Bu arada Macar Best Model ve vücut geliştirme sporu yapan Macar Suzanna Toldi de büyük ilgi çekti.
Otelde konaklayan misafirlerin büyük ilgisini çeken dünyaca ünlü sporcular ile resim çektirmek için adeta birbiri ile yarışan konuklar ilgin görüntüler de oluşturuyorlar. Sporcular şov amacı ile otelin animasyon programlarına da katılırken, büyük ilgi çekiyorlar.
İran Vucut Geliştirme Federasyonu Başkanı Farshad Mahas’ın aralarında bulunduğu kafilenin hedefinin ise gelecek yıl henüz nerede düzenleneceği tam olarak netleşmeyen Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonasının bir ön hazırlığı olduğu öğrenildi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.