Dünya üniversiteleri İstanbul'da buluşuyor
ABD, İngiltere, Almanya, Kanada, Avustralya, Fransa, İspanya, İtalya, İsviçre, İrlanda, Polonya, Çek Cumhuriyeti ve Macaristan gibi dünyanın 40 farklı ülkesinden gelen 100’den fazla üniversite, İstanbul'da Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları’nda buluşacak.

Türkiye içinde ve dışında eğitim fuarları organize eden fuarcılık şirketi olan Akare Fuarcılık, 2016 yılı fuarlarının açılışını İstanbul Anadolu Yakası’nda 31 Mart’ta Bostancı Dedeman Otel’de; hemen ardından İstanbul Avrupa Yakası’nda ise 2 Nisan Cumartesi ve 3 Nisan Pazar günleri Harbiye Hilton Otel’de gerçekleştirecek.
Türkiye'deki en kaliteli katılımcı ve ziyaretçi portföyüne sahip yurtdışı eğitim fuarlarını düzenleyen Akare, bu yılki fuarların ilk İstanbul ayağını 31 Mart 2016’da Bostancı Dedeman Otel’de gerçekleştirecek. Bu kapsamda, Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı, İstanbul Dedeman Otel’de 15.00-20.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.
Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı’nın, yurtdışında eğitim almayı hedefleyen binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleştireceği İstanbul’daki bir diğer fuar noktası ise İstanbul Avrupa Yakası’ndaki Harbiye Hilton Otel olacak. 2 Nisan Cumartesi ve 3 Nisan Pazar günü 13:00 – 18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek olan fuarlarda dünyanın dört bir yanından en prestijli kurumlar öğrenciler ve velileri ile buluşacak.
Gitmek mi zor, kalmak mı?
Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları kapsamında 2 Nisan Cumartesi günü 14:00 – 15:00 saatleri arasında yapılacak olan “Gitmek mi zor, kalmak mı?: Gerçek yaşam hikayeleri ile yurtdışında eğitim” panelinde bir akademisyen, yurtdışında eğitime gitmeye hazırlanan bir öğrenci, çocukları yurtdışında okuyan bir veli ve yurtdışında eğitim almış iş insanları, yurtdışında eğitimi mercek altına alacak.
05 Nisan’da Ankara Sheraton Otel’de devam edecek olan Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı serisi, 07 Nisan’da İzmir Hilton Otel’de gerçekleştirilecek olan fuarla yurtdışı ayağına geçiş yapacak. Ankara ve İzmir fuarları 15:00 – 20:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.
Dünyanın 40 farklı ülkesinden eğitim kurumları
ABD, İngiltere, Almanya, Kanada, Avustralya, Fransa, İspanya, İtalya, İsviçre, İrlanda, Polonya, Çek Cumhuriyeti ve Macaristan gibi dünyanın 40 farklı ülkesinden gelen 100’den fazla üniversitenin katıldığı Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları’nda ziyaretçiler, kurum temsilcilerinden lise eğitimi, üniversite öncesi temel eğitim, iki yıllık ön lisans, dört yıllık lisans, sertifika ve diploma programları, yüksek lisans, MBA, doktora, dil eğitimi, yaz okulları hakkında alacakları bilginin yanı sıra, yurtdışı eğitim danışmanlık şirketleri aracılığı ile bu programlara başvurularını yapabilecekler, vize başvuruları hakkında detaylı bilgiye sahip olabilecekler. Fuar boyunca binlerce kişi; okul ücretleri, burslar, başvuru koşulları, yurtdışında yaşam şartları ve ülke eğitim sistemleri hakkında okulların kayıt yetkilileri ile yüz yüze görüşme imkânı bulacaklar.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: