Dünya turizm yatırımcıları İstanbul'da buluşacak

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği tarafından düzenlenen Turizm Yatırım Forumu (Tourism Investment Forum – TIF) bu yıl 16 Mayıs 2022 tarihinde İstanbul Mandarin Oriental Bosphorus Otel’de gerçekleştirilecek.

13/04/2022 08:39
Dünya turizm yatırımcıları İstanbul'da buluşacak

TTYD’nin düzenleyeceği etkinlik; turizm yatırımlarının dünyaya entegre edilmesi, büyük ve eşsiz iş birliği olanakları sağlaması, yeni dönem turizm trendlerini belirlemesi sebebiyle hem Türk hem de dünya turizm sektörünün önemi organizasyonu haline geldi.

Organizasyon hakıında bilgi veren Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) Başkanı Oya Narin, “Tamamen TTYD’ye ait bir marka ve organizasyon olan Turizm Yatırım Forumu’nun Türkiye ve yakın bölgesindeki turizm yatırım ağlarının temel buluşma platformu olmasını hedeflemekteyiz.” dedi.

TIF 2022, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ve TTYD’nin üyesi bulunduğu Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi (WTTC) stratejik ortaklığında gerçekleşiyor.

TURİZM YATIRIMLARINDA TRENDLERİ BELİRLEYECEK

Pandemi sonrası yatırım trendleri,

Konaklamanın (D)evrimi,

Turizmde Lüksün Evrimi : Gayrimenkulün Dönüşümü,

Turizm ve GYO yatırımlarının finansmanı,

Sermayeye erişim: Yatırım fırsatları, Mega şehirler endeksi,

Sağlık ve zindelik turizmi

gibi pek çok konu başlığının yerli ve yabancı üst düzey konuşmacılar tarafından tartışılacağı TIF 2022’ye 350 yerli ve yabancı yatırımcının katılımı bekleniyor.

YATIRIM DEVLERİNİN BULUŞMASI OLACAK

TTYD Başkanı Oya Narin, “Uluslararası yatırımcı, otel markası, işletmeci, Türkiye’nin gelişen turizm potansiyeline yatırım yapmak isteyen finans kurumu, banka ve fon temsilcilerini bir araya getirerek, turizm ve otelcilikte yeni

yatırım fırsatlarını değerlendirmeyi ve Türkiye’yi üst düzey bir yatırım destinasyonu olarak tanıtmayı amaçladığımız TIF 2022 aynı zamanda bölgenin turizm yatırımları açısından tek B2B platformudur. Bu platformun yıllar içerisinde daha da gelişmesini hedeflemekteyiz”dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.