Dünyanın en iyi oteli seçildi

Dünyanın en büyük seyahat yorum sitesi TripAdvisor, kullanıcıların oyuyla belirlediği Traveller’s Choice listesini açıkladı. Açıklanan listede, ‘En iyi hizmeti sunan oteller’ listesinin dünya ve Avrupa sıralamasında Türkiye’den, White House Hotel İstanbul girdi.

29/07/2020 22:57
Dünyanın en iyi oteli seçildi

Seyahat değerlendirme sitesi TripAdvisor, Traveller’s Choice 2020’ listesini yayınladı. 11 kategoride verilen ödüllerde Tükiye, Avrupa bölgesi her şey dahil ve aile otelleri kategorilerinde Türkiye’den tesisler de yer aldı.

"En iyi hizmeti sunan oteller" listesinin dünya sıralamasında Türkiye’den, White Hotel İstanbul (12) girerken, listenin Avrupa kategorisine yine, White Hotel İstanbul (4) girdi.

"Lüks butik oteller" listesinin dünya ayağında Türkiye’den tesis yer almazken Avrupa ayağında White House Hotel İstanbul (18) yer aldı. White House Hotel İstanbul, İstanbul’un tarihi yarımadası Sultanahmet’te hizmet veriyor.

White House Hotel İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Harun Çadırcı yaptığı açıklamada, "Otelimizin başarı çıtasını hep daha yükseğe çıkarmak için çalışıyoruz.  Bu nedenle, elde ettiğimiz başarıların tesadüf olmadığını kanıtlamak istiyoruz. Amacımız, otelimizde konaklayan misafirlerin memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak ve hizmet anlayışının otelcilik sektöründe tamamen yerleşmesini sağlamak" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.