Dünya modelleri Aspendos’u dünyaya tanıttı

Kenya’dan Rusya’ya, Tanzanya ve Mozambik’ten Hindistan’a kadar dünyanın değişik coğrafyalarındaki 32 ülkeden Antalya’ya gelen modeller, Aspendos Yılı’na dikkat çekmek üzere, tarihi antik kenti ziyaret etti.

26/03/2019 21:41
Dünya modelleri Aspendos’u dünyaya tanıttı

Kenya’dan Rusya’ya, Tanzanya ve Mozambik’ten Hindistan’a kadar dünyanın değişik coğrafyalarındaki 32 ülkeden Antalya’ya gelen modeller, Aspendos Yılı’na dikkat çekmek üzere, tarihi antik kenti ziyaret etti. 70 yaşındaki Türkiye Triatlon Şampiyonu Milli Sporcu, ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı ile birlikte Aspendos Antik kentini ülkelerinin rengarenk ve birbirinden ilginç kıyafetleri ile gezen modeller, Antalya’dan dünyaya dostluk ve barış mesajı verdiler, bol bol fotoğraf çektirdiler.

Antalya’da ANFAŞ- Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş.’nin sponsorluğunda bu yıl 5’nci kez düzenlenen profesyonel modellik yarışması ‘Future Fashion Faces World Profesyonel Modellik Yarışması’ finalisti modeller, Aspendos Antik kentini ziyaret etti. Ülkelerinin milli kıyafetlerini giyerek dünyaca ünlü Aspendos Antik Tiyatrosu’nu gezen ve renkli görüntüler oluşturan modeller, Antalya’dan dünyaya dostluk ve barış mesajı verdiler.

Antalya, neden dünyanın turizm başkenti olmasın? 

Modellerin Aspendos ziyaretine, 70 yaşındaki Türkiye Triatlon Şampiyonu Milli Sporcu, ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı da eşlik etti. Antalya Valiliği’nin 2019 yılını kent markasını güçlendirmek adına Aspendos Yılı ilan ettiğini belirten, ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, Türkiye’nin turizm başkenti Antalya, neden dünyanın turizm başkenti olmasın?

ANFAŞ olarak, ‘Future Fashion Faces World Profesyonel Modellik Yarışması’na sponsor olduk ve Aspendos Yılı’na dikkat çekmek üzere modellerimiz ile birlikte bu çok özel ziyareti gerçekleştirdik. Dünyanın 32 ülkesinden gelen modellerimiz kendi ülkelerine döndüklerinde ve defilelere katılmak için seyahat edecekleri ülkelerde, güzel anılarla ayrıldıkları Antalyamızı, Aspendosumuzu, ülkemizi anlatacaklar ve gönüllü turizm elçilerimiz olacaklar” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.