Dünya, Marmaris'teki dehşeti konuşuyor...

Marmaris’te haziran ayında tatil yapan İngiliz ailenin bir restoranda yaşadığı dehşet anları, İngiliz basınına geniş yer buldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dünya, Marmaris'teki dehşeti konuşuyor...

Üç kızıyla birlikte 6’ncı evlilik yıldönümlerini kutlamaya bir restorana giden Tony Barr (42) - Kirsty Barr (35) çifti, tuzda balık sipariş etti. Garson, masaya getirilen tuzda balık tabağında şov yaparken ‘flambe’ yöntemiyle çıkarmak istedi.

Ancak bu sırada elinde yanıcı sıvının bulunduğu şişe patladı. Eli yanan garson, o telaşla alkolü vealevi ailenin üstüne doğru attı. Jessica (15), kardeşi Rosie’yi (2) zor da olsa kurtarırken, Tony-Kirsty Barr çifti alevlerin içinde kalarak yüz, boyun, göğüs ve kollarından feci şekilde yaralandı. Kirsty Barr, “Kötü bir rüya gibiydi” derken “Her ne kadar aptal adamın teki olduğunu düşünsem de bunu yapan kişiye kızgın değilim. Eminim çok kötü hissediyordur” diye konuştu.

Çift, “Yangın sizin yüzünüzden çıktı” diyen restoran yetkililerini dava etmeye hazırlanıyor. İngiliz Daily Mail oldukça geniş yerdiği haberinde "cehennem tatili' benzetmesini kullanırken, dehşete düşüren fotoğrafları da okuyucuların yorumuna sundu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.