Dünya kruvaziyercileri, İstanbul’da buluşuyor...

'Seatrade Kış Kruvaziyer Forumu' ile Kruvaziyer Turizm sektörünün önde gelen temsilcileri "Seatrade 2. Kış Kruvaziyer Forumu"na katılmak üzere Türkiye’ye geliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dünya kruvaziyercileri, İstanbul’da buluşuyor...

Tura Turizm’in katkılarıyla gerçekleşecek forum 5-7 Aralık 2011 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek. Kruvaziyer ve denizcilik sektörünün en güvenilir ve en prestijli kurumu Seatrade, düzenlediği uluslararası konferanslar, forumlar ile sektörün dünyadaki gelişimi, yaratıcılığı ve kalite çıtasını yüksek tutmayı sağlıyor.

Seatrade düzenlediği uluslararası konferanslar ile sektöre yön verirken, sektörün sorunları ve yeni pazarlara yönelik çalışmalara öncü oluyor. Seatrade her yıl Mart ayında Miami’de düzenlediği ve 10 bini aşan katılımcısıyla “Cruise Shipping Convention Miami”, her yıl sonbahar döneminde Avrupa’nın Akdeniz kıyısında bulunan değişik bir liman kentinde yaptığı Seatrade Med toplantıları ile sektörün liderlerini bir araya getiriyor.
 
İstanbul’da uluslararası daha önce hiç yapılmamış olan kruvaziyer kongresi yapılması amacıyla özel girişimde bulunan Tura Turizm, etkinliğin Seatrade 2011 takvimine alınmasını sağlamıştır. “Seatrade 2. Kış Kruvaziyer Forumu” 5-7 Aralık 2011 tarihleri arasında Çırağan Sarayı’nda gerçekleşecek.
 
Tura Turizm “Seatrade 2ci Kış Kruvaziyer Forumu”nun özel bölümünde “Türkiye: Avrupa ve Asya’nın Buluşma Noktası” konusu incelenecek. Cruise Shipping Miami, Seatrade Med ve Seatrade Europe etkinliklerinin fuar ve konferans bölümlerine 2003 yılından bu yana düzenli olarak katılan Tura Turizm, 2007 yılında, “Seatrade Insider Kruvaziyer Ödülleri, Yılın Tedarikçisi” ödülüne bunun yanı sıra 2008, 2009, 2010 ve 2011 yıllarında da “En Yenilikçi Tur Operatörü” kategorisinde finalist sertifikası kazanmıştır.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.