Dorukkaya pistleri canlı yayında...

İstanbul ve Ankara’ya yakınlığı ile kar tutkunlarının tercih ettiği Kartalkaya Dorukkaya Ski Mountain Resort’te gitmeden önce pistlerin görüntüsünü artık www.kayatourism.com.tr internet sitesinden canlı olarak izlenebiliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dorukkaya pistleri canlı yayında...

Kar tutkusunu doyasıya yaşamak isteyen ve rezervasyon yapmadan önce Kartalkaya’daki kar seviyesini birebir görmek isteyen tatilseverler için mükemmel bir olanak olan pistlerin canlı görüntüsü dağdaki kar kalınlığı ile ilgili tüm soru işaretlerini ortadan kaldırıyor. Aynı zamanda da Dorukkaya pistlerinde kayak yapan yakınlarınızı da www.kayatourism.com.tr internet sitesinde de canlı olarak izleyebilirsiniz.

 

TÜRKİYE’NİN İLK SNOWPARK’I DORUKKAYA’DA...

 

DorukKaya Ski & Mountain Resort, Avusturyalı mühendisler tarafından projelendirilen farklı zorluk derecelerine göre konumlandırılmış 3’ü büyük 3’ü küçük olmak üzere 6 ana rampa, 3 handrail, şişme çalışma havuzu ( big air bag ) ve değişik özelliklere sahip 6 box’tan oluşan Türkiye’nin ilk ve tek Snowpark’ı ile farklı seviyelerde tüm snowboard severlere unutulmaz saatler vadediyor. Üstelik snowpark’a ait 800 metre uzunluğundaki özel lift de snowboard severlerin hizmetinde...

YÜKSEK KAR KALİTESİYLE HEYECAN DORUKTA...

DorukKaya, farklı zorluk derecelerinde ve uzunluklarında 8 ski - lift ve 12 kayak pisti, sezon boyunca her cumartesi freestyle gösterileri ve yıl boyunca yüksek kar kalitesi ile kayak severlerin ilk tercihleri arasındaki yerini koruyor. Açılışından bu yana 1 milyon geceleme ile başta Rusya ve Hollanda olmak üzere Türkiye'den ve dünyadan pek çok turisti ağırlayan DorukKaya Ski & Mountain Resort'un, gelecekte uluslararası yarışmalara ev sahipliği yapacak bir merkez konumuna gelmesi hedefleniyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.