Dönüş çilesi başladı...

İstanbul’a dönüşü pazar gününe bırakmak istemeyenlerin yollara akın etmesiyle, birçok karayolu ile özellikle TEM’in Kocaeli geçişinde akşam saatlerinde yoğunluk oluştu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dönüş çilesi başladı...

Bu arada Yalova Topçular’daki febibot iskelesindeki araç kuyruğu da sürekli uzuyor. İzmir ve Bursa istikametinden gelen ve İzmit Körfezi’ni dolaşmak istemeyen araç sürücülerinin tercih ettiği, Gebze Eskihisar ile karşılıklı sefer yapılan Yalova Topçular Feribot iskelesi saat 20.00 sıralarında 17 feribot doldur boşalt sistemiyle sefer yapmasına rağmen tamamen dolu.

Araç kuyruğu gişelerin dışından E-130 Karayolu üzerindeki köprüyü de geçti. Buradaki araçların bekleme süresi zaman zaman 35-40 dakikayı buluyor. Beklemek istemeyen sürücüler ise E-130 Kayolu’ndan İzmit’e devam edip buradan TEM’e giriyor.
 
TEM Otoyolunda ise Adapazarı’ndan itibaren İzmit’e doğru yoğunluk sürüyor. Kandıra Turnikeleri girişi Bekirdere Rampası’nın başlangıç noktasından itibaren yolun 3 şeritten 2 şeride düşmesi nedeniyle trafik adım adım ilerliyor. Bu bölgelerde bazı araçların radyatörlerinin su kaynatması veya maddi hasarlı kazalar nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Gece geç saatlere kadar sürmesi beklenen trafikteki yoğunluğun yarın da devam edeceği bekleniyor.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.