Doğan Online’dan yeni bir tatil markası

Doğan Online bünyesinde Gezisitesi.com ve Gezikolik.com’dan sonra yeni bir marka daha tatilcilerle buluşuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Doğan Online’dan yeni bir tatil markası
Gezex.com.
Tatil fırsatları sunmak için Doğan Grubu bünyesinde e-ticaret sitesi olarak tasarlanan Gezex.com sunmakta olduğu % 70’e varan indirimli tatil ürünleriyle tüm internet kullanıcılarının aklına “tatil yapma fikrini getirmeyi ve onları harekete geçirmeyi” amaçlıyor.

Sadece tatil fırsatları sunmak için Doğan Grubu bünyesinde bir e-ticaret sitesi olarak tasarlanan Gezex.com, çok özel indirimler ve avantajlar sağlayarak, üyelerine Türkiye’de ve dünyada tatil yapma imkanı sunuyor.

% 70’e varan indirimli tatil fırsatları, kampanyalar, ucuz tatil yerleri, otel & tur kampanyaları, gezi & tur seçenekleri, online rezervasyon imkanı ve daha fazlası Gezex’te. Gezex.com reklam ve pazarlama müdürü Deniz Özkan’a göre Gezex’i diğer fırsat sitelerinden ayıran en önemli özelliklerinin başında yüksek seviyede müşteri memnuniyeti sunması ve alışverişlerin Doğan Online güvencesinde olması geliyor. Gezex’in temel hedefinin ise “plan yapmadan, kendinizi bir anda tatil için yolda bulmanızı sağlamak” olarak tanımlıyor.

Gezex, yoğun iş temposuna sahip herkesin zaman kaybetmeden sadece bir tıkla en uygun tatili bulmalarını sağlarken, akla tatil fikrini getiriyor ve aksiyona geçmelerini sağlıyor!
Sitedeki teklifler belirli süre ve kontenjanlar için geçerli olduğundan; “ilk gelen ve alan kazanıyor.”
 “Hayat Gezince Güzel” sloganından da anlaşılacağı gibi, hayatınızı güzelleştirmek isteyen Gezex, sizi Gezex.com’a davet ediyor!


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.