Divan Otelleri, Asya Pazarları'na açılıyor…

Turizm sektöründe her dönem ilk’lere attığı imzalar ile adını duyuran Divan Otelleri, PATA üyeliği ile Asya Pazarları’na açılma şansını yakalayacak. Divan Otelleri, Türkiye’de PATA’ya üye olan ilk ve tek Türk otel zinciri oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Divan Otelleri, Asya Pazarları'na açılıyor…

Türk Otelciliği’nin lideri Divan Otelleri, turizm endüstrisinin önde gelen uluslararası kuruluşlarından Pasifik Asya- Seyahat Birliği (PATA)’ne üye oldu. Türkiye’nin ilk Türk zincir otel markası ve Türk Otelciliği’nin lideri olan Divan Grubu, 54 yıldır müşterilerine sunduğu yüksek hizmet kalitesi ve kişiye özel, güler yüzlü hizmeti ile Türkiye’den sonra yurtdışında da “EFSANE MARKA” olmaya devam ediyor.

İlk olarak Eylül ayında “Preferred Hotel Group” ile üyelik anlaşması imzalayan Divan Grubu, Kasım ayının sonunda turizm endüstrisinin önde gelen uluslararası kuruluşlarından PATA’ya üye oldu. Divan Grubu, bu anlaşma ile Türkiye’den PATA’ya üye olan ilk ve tek Türk otel zinciri oldu. Divan Otelleri bu üyelik ile Asya Pazarları’nı hedefliyor.

Asya –Pasifik bölgesinde seyahat ve turizm endüstrisinin gelişmesi için öncü olarak hareket eden ve üyelikle çalışan bir dernek olan PATA, özel ve kamu sektör kurumları ile ortaklaşa hareket ederek, özellikle bu bölgede seyahat ve turizmin kalite ve değerinde sürdürülebilir büyümesine katkı sağlıyor. PATA, Asya-Pasifik bölgesinin seyahat ve turizm alanında lider kuruluşlarının başında geliyor.

 

PATA’ya, Türkiye’den 6 Seyahat Acentası ve sadece Divan Grubu, Otel Zinciri statüsünde  üye durumda bulunuyor. Divan Grubu Oteller, Restoranlar ve Ziyafet Birimleri Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Gün, PATA üyeliği için; “ Divan Grubu olarak son dönemde Türkiye’de gerçekleştirdiğimiz atılım ve yenilikleri uluslararası arenaya da taşıyoruz. Eylül ayında otellerimizin uluslararası platformda da marka olarak bilinirliğini, erişilebilirliğini ve rekabet gücünü artırmaya yönelik olarak Preferred Hotel Group ile bir işbirliğine imza attık.

Bugün, dünyada turizm endüstrisinin önde gelen kuruluşlarından PATA’ya üye olmanın mutluluğunu duyuyoruz. PATA üyeliğimiz ile Divan isminin sadece Türkiye’de değil yurtdışında da artık çok güvenilen ve prestijli bir marka haline geldiğini göstermeyi hedefliyoruz. Uluslararası arenada markamıza değer katacak ve gelirlerimizi artıracak iş ortaklıklarına devam edeceğiz.” dedi.    

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.