Divan Antalya'da tatil, huzur, eğlence ve keyfi bir arada...

Antalya’nın ilk beş yıldızlı oteli olan Divan Antalya, gerek merkezi konumu gerekse özel plajıyla gerçek tatil ve eğlenceyi arayanların ilk tercihi. Kent merkezinde özel plaja sahip tek tesis olan Divan Antalya, tatil planlarının ilk sırasında olmaya devam ediyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Divan Antalya'da  tatil, huzur, eğlence ve keyfi bir arada...
Şehrin gürültüsünden kaçmak, Akdeniz’in sakin sahillerinde deniz ve güneşin keyfini yaşamak istiyorsanız, Divan Antalya hemen yanı başınızda... Divan Antalya, 35 senenin verdiği tecrübeyle misafirlerine “herşeyin en iyisi” anlayışından ödün vermeden hizmet etmeye devam ediyor. Divan Antalya üzerinde yer aldığı falezler sayesinde hem deniz kıyısında olmanın keyfini, hem de Toroslar ve körfez manzarasının zevkini birleştirirken, Antalya’nın tarihi merkezine iki dakikalık yürüme mesafesinde olmanın avantajını da sunuyor.



Divan Antalya, tümü deniz manzaralı olmak üzere 3 Executive Suite, 8 Deluxe, 8 Suit, 10 Aqua Room ve 175 standart odaya sahip. Kahvaltı ve akşam yemeklerinde açık büfe, öğle yemeğinde a la carte servis veren Teras Restaurant, Beach Bar, Pub Tayla ve Piano Bar ise yerli ve yabancı konukları Divan lezzetleri ile buluşturuyor.



Divan Antalya’da, yarım pansiyon, tek kişilik odada 140 TL’den başlayan fiyatlarla unutamayacağınız bir tatil yaşayabilirsiniz. (shf)
 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.