Diana Travel’dan yeni marka... D-Fly Booking, turizm sektörüne dinamizm katacak

Yaklaşık 50 yıllık deneyimi ile turizm sektörüne önemli katkılar sunan Diana Travel, yeni markası ile Türkiye turizmine dinamizm getirecek. Diana Travel’ın acente dostu olan yeni markası D-Fly Booking sektöre en doğru ürünleri en hızlı şekilde ulaştıracak.

03/06/2023 12:04
Diana Travel’dan yeni marka... D-Fly Booking, turizm sektörüne dinamizm katacak

Diana Travel’ın Yönetim Kurulu Başkanı Burak Tonbul ve turizm sektörünün sevilen isimlerinden Tigris Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Davut Günaydın’ın hayat verdiği D-Fly Booking, acenteleri birer tur operatörüne çevirmeyi amaçlıyor.

Dünyada, yaşanan değişimin en fazla etkilediği sektörlerin başında turizm ve seyahat sektörü geliyor. Tüketici yani tatilciler, klasik tatil anlayışından hızla uzaklaşırken bilinen, belirli tatil ve seyahat paketleri yavaş yavaş yerini daha dinamik ve değişken yapılara bırakıyor. Turizm ve seyahat sektörünün yeni markası D-Fly Booking, sunduğu hizmetler ile acentalara dinamizm kattığı gibi değişime ayak uydurma imkanı da sunuyor.

TÜM SEYAHAT ÜRÜNLERİNİ ONLİNE SUNUYOR

Diana Travel ve Tigris Turizm’in hayat verdiği, B2B konsolidatör olarak uçak bileti, otel, tur, transfer, araç kiralama, vize hizmetleri başta olmak üzere tüm seyahat ürünlerini online olarak sunma kabiliyetine sahip olan D-Fly Booking’in lansmanı İstanbul’daki The Ritz Carlton’da gerçekleştirildi.

130 ülkede, 20.000’den fazla destinasyon, 1.000.000’dan fazla otel, 122.000 noktada transfer hizmeti, 500’den fazla havayolunu kapsayan geniş ürün yelpazesine sahip olan D-Fly Booking, acentalar tarafından büyük bir ilgi karşılaştı.

ACENTALAR TARAFINDAN BÜYÜK BİR İLGİ KARŞILANDI

D-Fly Booking’in 1. Acenteler Lansmanına yaklaşık 300 seyahat acentesi yöneticisi katılım gösterdi. Gecede konuşan Diana Travel Genel Müdürü Suat Somak, D-Fly Booking Genel Müdür Yardımcısı Sonat Balkan, D-Fly Booking Proje Koordinatörü Alper Köse ve D-Fly Booking Kurucu Ortağı Davut Günaydın, D-Fly Booking’in sunduğu avantaj, kolaylık ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

“SİZLERİN NE İSTEDİĞİNİ İYİ BİLİYORUZ”

Tüm sektörlerde olduğu gibi turizm sektöründe de önemli bir değişim yaşandığını belirten Diana Travel Genel Müdürü Suat Somak, turizmcilerin bu değişimi birebir deneyimlediğini söyledi. “Dijital dünya, insanları seyahate yönlendiriyor” diyen Somak, “Pandemi, Rusya-Ukrayna çatışması ve tüm dünyayı etkisi altına alan enflasyon sorunları olmasaydı bugün turizm çok farklı bir noktada olacaktı.

Evet, krizler her ne kadar turizm ve seyahat sektörünü frenlese de insanların buldukları ilk fırsatta seyahat ettiğini de gördük. İnsanlar içinde bulundukları şartlara en uygun tatil ve seyahat tercihine yöneldi. Pandemi dönemi daha dün gibi aklımızda. Bu nedenle turizm ve seyahat sektöründeki değişimlere biz turizmciler olarak hızlı adapte olmalıyız. Acentelerimiz ile tatilcilere ve seyahat severlere uygun imkanlar ve seçenekler sunmalıyız. Bunun için de dinamik ve hızlı bir yapıya ihtiyacımız var.

D-Fly Booking, sizlere seyahat için, içinde çok fazla seçenek bulunan, çok büyük yapı sunuyor. Bu yapı acentelerimize bulundukları bölge ve tatilci profiline uygun seyahat seçenekleri oluşturmasını sağlıyor. Uzun yıllar turizmin içinde olan, tamamen profesyonel ve vizyoner bir bakış açısı ile hizmet sunan turizmciler olarak tatilcilerin ve sizlerin ne istediğini iyi biliyoruz. Hepimiz mutlu tatilciler görmek istiyoruz. İşte D-Fly Booking de bunu sunmak için bugün karşınızda” dedi. 

“FARK YARATAN HİZMETLER”

“D-Fly Booking ile bizler siz değerli acentelerin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek, dinamik, sürekli gelişen ve teknolojisini en üst seviyede tutacağımız ve önemlisi sürdürülebilir bir ürün için yola çıktık” diyen D-Fly Booking Genel Müdür Yardımcısı Sonat Balkan “Çok zengin bir ürün yelpazesi ile karşınıza çıktık” dedi.

Sistemimizi kullanacak tüm acentelerin, uçak bileti, otel rezervasyonu, araç kiralama, havalimanı transferi, yurt içi ve yurt dışı tur ve çok yakında vize hizmetlerini online olarak kullanabileceğini ifade eden Balkan, “Tabi ki bunlar ile kalmayacağız. Yakın zamanda birçok ürünü daha online olarak sizlerin kullanımına sunacağız.

"KOLAY KULLANILABİLİR, FONKSİYONEL VE BASİT ARA YÜZLER"

Sistem ile ilgili bir iki detaya değinmek isterim. Planlamada göz önünde bulundurduğumuz en önemli konu, kolay kullanılabilir, fonksiyonel ve basit ara yüzler tasarlamak oldu. Amacımız kullanıcıların detaylarda boğulmadan her şeyi kolaylıkla yapabilmesi idi. Elbette ki sizlere sunduğumuz ve sunacağımız bu ürünlerde en rekabetçi fiyatları ve geniş seçenekleri sunacağımız gibi bir yandan da aslında müşterilerinize daha detaylı ve fark yaratan hizmetleri sunabilmeniz için gerekli argümanları da sistemimiz ile entegre hale getirip kullanımınıza sunacağız. Nedir bunlar?

Misafirlerinize  gidecekleri destinasyonlar ile ilgili güncel şehir rehberlerini sistemimizden iletmek, gidilecek şehirdeki etkinlikleri online olarak görüp diledikleri etkinliğe anında bilet alabilmek. Ve çok daha fazlası. Biz D-Fly Booking olarak acentelerimizin bir yandan daha fazla kazanç elde etmesini hedeflerken diğer yandan da aslında var olan memnun müşteri kitlelerini arttırabilmeleri için çalışacağız” şeklinde konuştu.

DOĞRU VE KALİTELİ İÇERİK

D-Fly Booking Proje Koordinatörü Alper Köse ise pandemi sonrasında turizm sektöründe kartların yeniden dağıltıldığını belirterek, “Aslında pandemi sonucunda  turizm sektörü  artık dünyanın en büyük start-up'ı oldu. Start-up’ların yüzde 42’si ürüne ihtiyaç olmadığı için başarısız oluyor. Artık önemli olan içeriğin genişliği değil niteliği ve kalitesi. Bundan 30 yıl önce ulaşılması en güç şey bilgiydi.

Bugünse teknoloji sayesinde ulaşılabilir en kolay şey bilgi oldu ama DATA o kadar büyüdü ki günümüzde doğru bilgiye ulaşmak zorlaştı çünkü buna ayıracak zamanımız çok kısıtlı. Bu nedenle amacımız olabilecek en hızlı şekilde geniş içerikten ziyade nitelikli ve kaliteli içeriğe ulaşmak, çünkü artık ön önemli şey zaman. Hiç kimsenin bu büyük DATA içerisinde doğru veriyi aramaya vakti yok. Çünkü artık çok hızlı yaşıyoruz, mail atarken bir yandan Whatsaap’tan yazışıyoruz, bir şeyler yiyoruz içiyoruz yanımızdakine cevap veriyoruz.

Bu nedenle ihtiyacımız olan  aslında Big DATA içinde kaybolmak değil, doğru ve kaliteli içeriğe hemen ulaşmak. Bizler de bu amaçla yola çıktık, amacımız sizleri en doğru ürünlere en hızlı şekilde ulaştırmak. Bu arada amacımız sadece bu teknolojiyi size ulaştırmak değil bu teknolojiyi paylaşmak. Bünyemizde yer alan yazılım şirketimizle dijitalleşmek isteyen tüm paydaşlarımıza destek olacağız. Sadece seyahat acentesi değil aynı zamanda teknoloji üreten ve paylaşan bir şirket olacağız” ifadelerini kullandı.

%100 YERLİ, %100 MİLLİ

D-Fly Booking Kurucu Ortağı Davut Günaydın “Turizm kuşkusuz çok büyük ve uçsuz bucaksız bir mecra” diyerek başladığı sözlerine şöyle devam etti: “Sizler bu mecra içinde yıllardır çeşitli branşlarında hizmet vermektesiniz. Bu hizmetler içinde ne olursa olsun; ulaşım, vize, transfer gibi seyahat alt yapı desteklerinin en önemli ortak nokta olduğu hepimizin malumudur.

D-Fly Booking hakkında konuşmadan önce tıpkı sizin gibi bir acentanın yaşadığı sistem sorunları ve eksikliklerini bilen birisi olduğumu hatırlatmak isterim. Benim bu projenin temeli olan prensipler hakkında birkaç ifadem olacak. Burada en önemli konunun altını çizmek isterim. Projemiz bir yerden ithal veya üzerinde çalışılmış bir program değildir. Tamamen bize özgü, baştan yazılmış, test edilmiş, Mahmut Kandemir ve ekibi tarafından yaratılmıştır. Gördüğünüz gibi %100 yerli, %100 Milli, %100 özgün ve size özel.

“D-FLY BOOKİNG, B2B PLATFORMUDUR”

“Bir acentanın ihtiyaç duyabileceği her hizmet ve bilginin ekranda sizi beklediğini göreceksiniz. Rekabetçi fiyatlar bu konuda yapmış olduğumuzu tüm argümanları teyit edecektir. Sahada özellikle ulaşılabilirliğin ve çağrı merkezinin önemini en iyi bilenlerdeniz. Oluşturduğumuz acenta destek birimimiz sadece acenta odaklı profesyonel destek ekiplerimizden oluşmakta olup ayrıca ulaşılabilirlik olanakları ile temel prensiplerimizden olan Ulaşılabilirlik felsefemize yakışır bir kolaylıkta olacak. Mesela; D-Fly Booking bir B2B platformudur ve hep öyle kalacaktır. Asla B2C faaliyeti olmayacaktır.”

“TEKNOLOJİYİ AYAĞINIZA GETİRDİK”

Güven kuşkusuz günümüzde en hasret duyulan ve maalesef değişkenlik gösteren bir kavram. D-Fly Booking de amaların ve keşkeler olmayacak. Yapılan kullanıcı hataları tabi ki konu dışı, ama usulüne uygun yapılan bir işlemde yok havayoluna ulaşılamadı, yok falanca yerden yanıt gelmedi diye bir şey olmayacak.

Önce acentanın mağduriyeti giderilir, sonra servis sağlayıcı ile süreç başlar. Tabiri caiz ise son model gıcır gıcır bir teknoloji ile harmanlanmış tecrübe vadediyoruz. Yeni nesil bu teknoloji ile iş ortaklarımıza tecrübe etmedikleri bir kolaylık ve güvenli işlem alt yapısı sunmaktayız. Bunu zaten sizler de tecrübe edince anlayacaksınız. İşin özü teknolojiyi ayağınıza getirdik” diye konuştu.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen çekilişte, acente yetkilileri çeşitli seyahat ödülleri kazandı. Gece Suami Ramirez’in şarkıları ile devam etti.

D-FLY BOOKING NELER SUNUYOR?

Uçak Bileti

500’den fazla havayolu, multi GDS yapısı ve havayolları NDC ile özel fiyat avantajları…

Otel Rezervasyonu

Tüm dünyada sunulan 1.000.000’dan fazla otel seçeneğinin yanı sıra yurt içinde de direkt kontratlı otelleri ve erken rezervasyon otelleri ile de acentelerine en kapsamlı ve avantajlı fiyatlar…

Havalimanı Transferi

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce destinasyonda güvenilir ve ekonomik havalimanı transferi.

Yurt İçi ve Yurt Dışı Turları

Geniş tedarikçi ağı ile yüzlerce destinasyonda yurt içi ve yurt dışında klasik ve sıra dışı turlar.

Araç Kiralama

Güçlü markalar, üstün hizmet kalitesi ve geniş araç çeşitliliği ile araç kiralama imkânı.

Vize

Tüm ülkeler için en güvenilir ve hızlı şekilde online vize başvurusu ve başvuru sürecine her adımında profesyonel destek.

Kişiye Özel Turlar ve VIP Seyahat Hizmetleri

Bireysel seyahat ve organizasyonlarda ihtiyaç duyulan hizmetler için çözümler önerileri.

Cruise Gezileri

Cezbedici destinasyonların yer aldığı farklı deneyimlerin yaşanacağı muhteşem turlar.

Sigorta

Tüm Schengen ve dünya ülkelerinde geçerli seyahat sigortası.

Havalimanı Lounge Hizmetleri

Tüm havalimanlarında Lounge hizmet temini.

Havalimanı Asistanlık

Havalimanı özel karşılama ve fast track işlemleri.

D-FLY BOOKİNG’İN SUNDUĞU AVANTAJLAR NELER?

- Marka güvenirliliği

- Hizmet kalitesi

- Kurumsal yapı

- Ürün çeşitliliği

- Teknolojik altyapı

- Mobil uyumlu arayüz

- Online raporlama

- 7/24 profesyonel hizmet

- Yurt içi ve yurt dışı geniş tedarikçi ağı


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.