Deneyimlerle dolu romantik balayının adresi: Akra

En mutlu günlerinizi Akdeniz’in eşsiz manzarasına karşı konumlanmış, zarif ve şık detaylardan oluşan balayı odalarında geçirmeye ne dersiniz?

08/08/2022 13:40
Deneyimlerle dolu romantik balayının adresi: Akra

Benzersiz bir manzara ve deneyimlerle geçecek, ayrıcalıklı bir balayı için Akra Hotels ile tanışmaya hazır olun. Düğün sonrası eksiksiz bir balayı geçirmek isteyen çiftlerin gözde mekanlarından birisi olan Akra Hotels; duygu ve deneyimleri ön plana çıkaran konsept Urban Social dahilinde sunduğu hizmetler ile balayı tatilinizi unutulmaz anlarla birleştirebilir ve hayatınıza katacağınız yeni bir deneyime dönüştürebilirsiniz.

Dokunuş, lezzet, koku, ses ve kendinizi çok daha iyi hissedeceğiniz wellbeing’ten oluşan Urban Social konsept ile standartları yükselten Akra, şehrin göbeğinde doğayla iç içe olacağınız eşsiz bir tatil imkânı sunuyor.

Kendinizi hiç olmadığınız kadar iyi ve mutlu hissedeceksiniz

Misafirlerini sıcak bir gülümseme ile karşılayan ve konaklamaları boyunca bu gülümsemeyi yüzünden eksik etmeyen ekibi, her yemekte tadı damağınızda kalacak lezzetleri, size her daim huzuru ve geçirdiğiniz güzel günleri hatırlatacak kendine has kokusu, Akdeniz’in mis gibi havası ve kıyıya vuran dalga seslerinden gelen huzurla, kendinizi hiç olmadığınız kadar iyi ve mutlu hissedeceksiniz.

Düğün sonrası yorgunluğunuzu atmak ve fit görüntünüzden uzaklaşmamak için The LifeCo ve Akra Fit ile form tutmaya devam edebilir, bedenen ve ruhen hafiflediğinizi hissedebilirsiniz. İki kişi konaklamalı ve deniz manzaralı balayı odası özelinde; oda süslemesi, çiçek, çilek ve köpüklü şarap servisiyle misafirlerine küçük bir ‘Hoş geldiniz’ hediyesi vermektedir.

Konaklama süresinde çiftlere pek çok ayrıcalık ve ikram

Konaklama süresinde çiftlere; 20 dakika sürecek çift masajı hediyesi, otel içerisinde bulunan; Asmani Restoran, Pablito Bistro, Lobby Bar, Source Bar, Pool Bar ve Beach Bar’da geçerli olacak %10 indirim, The 251 Social Club’da birer honeymoon kokteyl ikramı gibi ayrıcalıklar bulunmaktadır.

Yine konaklama süresince çiftlere özel; turndown hizmeti, ücretsiz bisiklet kullanımı, otele erken giriş ve geç çıkış konusunda esneklik sağlama, dış mekanlarda bulunan restoran/bar ve eğlence programlarına dahil olma imkanı sağlanmaktadır. Hem dinlenebileceğiniz huzurlu bir tatil, hem de farklı deneyimler için siz de balayı tercihinizi Akra’dan yana seçin.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.