Dedeman Tashkent, ünlü sanatçı Toto Cutugno'yu ağırladı...

Dünyaca ünlü İtalyan sanatçı Toto Cutugno, 6 Aralık’da Özbekistan’ın başkenti Taşkent’de muhteşem bir konser verdi. Konser için Taşkent’e gelen Cutugno konaklamak için Dedeman Tashkent otelini seçti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dedeman Tashkent, ünlü sanatçı Toto Cutugno'yu ağırladı...

Bir döneme damgasını vuran ünlü sanatçı 1990 yılında Eurovision şarkı yarışmasını “Insieme” adlı parçasıyla kazanan isim olmuştu. Ülkemizde ve dünyada halen birçok hayranı bulunan Toto Cutugno, 2010 yilinda Özbekistan’ın en iyi oteli secilen  Dedeman Tashkent’de 4 Aralık – 7 Aralık tarihleri arasında ekibiyle birlikte konakladı.

 

Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te bulunan Dedeman Silk Road Tashkent, 206 odası, şehrin merkezindeki ihtişamlı binası ile göz dolduruyor. Otel, mükemmel konumuyla keyifli konaklamalar yaşatırken birbirinden leziz tatları barındıran restoranı, pastanesi ve barı ile de konuklarının beğenisini kazanıyor. Dedeman Silk Road Tashkent, misafirlerin ihtiyaçlarına göre tasarlanan odaları, toplantı ve ziyafet salonları, Life Style sağlık ve güzellik merkezi ve kapalı & acik  yüzme havuzuyla konuklarını ağırlıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.