Dedeman, "Park" ile büyüyor...

Otelcilik alanındaki bilgi birikimi ve deneyimiyle hizmet veren Dedeman Hotels & Resorts International, iş dünyasının yeni seyahat alışkanlıkları ve beklentilerini göz önüne alarak yeni bir konsept yarattı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dedeman, "Park" ile büyüyor...

“Geleneksel Dedeman Misafirperverliği” ile hizmet verecek olan Dedeman Park otellerini farklı kılan; kısa süreli bir iş seyahatinde misafirlerin ihtiyaç duymayacağı hizmetlerden arındırılmış olması.

Uluslararası arenada faaliyet gösteren Dedeman Hotels & Resorts International’ın daha önceki “ilk”lerine bir yenisini daha ekleyerek hayata geçirdiği ikinci markası DEedeman Park, Dedeman Otelciliği, ikinci zincirini yaratan ilk Türk otelcilik şirketi haline getiriyor. Yurt içinde ve Türkiye ile ortak tarihi geçmişe sahip, ekonomik işbirliğinin yanı sıra kültürel bağının bulunduğu ülkelerde büyüyerek daha geniş kitlelere “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği”ni ulaştırmayı  hedefliyor.

Basın toplantısında yeni otel konseptini değerlendiren Dedeman Hotels & Resorts International CEO’su Tamer Yürükoğlu “Son yıllarda seyahat alışkanlıklarında ve özellikle iş seyahatlerindeki tercihlerde değişim yaşanıyor. İş dünyasının içinde bulunduğu “zaman” ve “maliyet” sıkıntısının sonucu olarak ortalama 1 ½ güne inen iş amaçlı seyahatler nedeniyle misafirlerimiz 5 yıldızlı bir otelin sunmuş olduğu hizmetlerin büyük bölümünden yararlanamıyor ve kullanmadığı hizmetler için para ödemek zorunda kalıyor. Diğer yandan gelişen ekonomiye paralel olarak iş dünyasının Türkiye geneline yayılmak üzere oluşturduğu yatırımlar, bölgenin ekonomik refahını ve bölgeye yapılan seyahatlerin artmasını sağlıyor.

Biz de iş dünyasının değişen seyahat alışkanlıklarını gözeterek ve Anadolu’nun ikincil kentlerinde oluşan potansiyeli değerlendirerek Dedeman Park konseptini geliştirdik” dedi. Dedeman Park adındaki yeni konsept diğer Dedeman otelleri gibi “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği” temellerine dayanıyor. Tüm Dedeman otelleri gibi misafirperverlik, kalite, yakınlık ve güvenirlik yine vazgeçilmez ilkeler olarak Dedeman Park otellerinin de önceliği olarak dikkat çekiyor. Dedeman Park otelleri yenilikçi, konforlu, ekonomik, teknolojik, çevre dostu ve her otelinde aynı hizmeti standartlarını sunma özellikleriyle öne çıkıyor.

Her bir detay özenle ele alındı...

Kısa süreli bir iş seyahatinde misafirlerin ihtiyaç duymayacağı özelliklerden arındırılmış olan Dedeman Park otelleri sade ve modern tasarımı kadar yüksek teknolojiyle donatılan çevre dostu özellikleriyle de farkını ortaya koyuyor. 100-150 oda kapasiteli yapılarda ileri teknolojiyle donatılmış toplantı odaları, business center, fitness center, zengin Türk kahvaltısı dışında öğlen ve akşam yemeği servisi de veren restoran ile lobi bar ve Bakk-Al hizmetleri yer alırken, tüm Dedeman Park otellerinde geçerli olacak standart ölçüler göz önünde bulundurularak mimari planlar oluşturuldu.

Sadece tasarım değil, uygulama anlamında da çevrecilik adına gerekli tüm uygulamaların yapılacağı Dedeman Park otellerinde; su ve enerji tasarrufu standartları, çevre duyarlılığı konusunda çalışan eğitimleri ve çevreye zararlı maddelerin tüketiminin ve atık miktarının azaltılması standartları uygulanacak. Tüm bu özelliklerle her Dedeman Park oteli T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi’ne sahip olması hedefleniyor.

“Geleneksel Dedeman Misafirperverliği” ile hizmet verecek olan Dedeman Park otellerinin antialerjik yastıklar dahil kaliteli ve konforlu tekstil ürünleriyle iyi geceler garantili odalarında; iklimlendirme, çalışma masası, direkt telefon, kablosuz internet bağlantısı, çay ve kahve ikramı, mini buzdolabı, saç kurutma makinesi, ütü ve ütü masası, uydu ve sinema kanalları ve laptopun sığabileceği boyutta güvenlik kasası olmak üzere misafirlerin konaklama anında ihtiyaç duyabileceği tüm hizmetler eksiksiz olarak sunulacak.

Oda servisi bulunmayan Dedeman Park otellerinde 7/24 esasıyla hizmet veren Bakk-Al adı altında mini bir market olacak. Misafirler konaklama esnasında sandviç, çikolata, tatlı gibi atıştırmalıkların yanı sıra alkollü/alkolsüz içecek ve kişisel bakım ürünlerini bu noktalardan temin edebilecekler.

Dedeman Hotels & Resorts International bilgi birikimi ve deneyimiyle “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği”nin birebir yansıtılacağı Dedeman Park otellerinde konaklayacak olan misafirler alacakları hizmete kendisi karar verebilecek ve böylece sistem fiyat avantajıyla farkını ortaya koyacak. Konfor, teknoloji ve hizmet standardından hiçbir şekilde ödün vermeyecek olan Dedeman Park misafirleri Dedemoney ve  Dedeman Loyal Club sadakat programlarından yararlanabilecek.

İlk otel Mart’ta Denizli’de...

Dedeman Hotels & Resorts International tarafından oluşturulan yeni konsept sadece konaklama açısından değil, işletme açısından da çok önemli avantajları beraberinde getiriyor. Prototip mimarı planları ve ekonomik alan kullanımı ile gerek inşaatı, gerekse işletilmesi sırasında yüksek maliyet getiren tesislerden arındırılmış olması nedeni ile yatırım maliyeti ve yatırımın geri dönüşünün hızlı olması avantajını sağlayacak.

İlk Dedeman Park uygulaması Mart 2012’de Denizli’de gerçekleştiriliyor. Mart 2012’de açılması hedeflenen Dedeman Park Denizli; 114 superior, 6 Deluxe olmak üzere 120 oda ve 240 yatak kapasitesine sahip olacak. Restoran, 3 toplantı salonu ve bölünebilir 300 kişilik balo salonu gibi özelliklerle öne çıkan ve şehir merkezine yakın konumuyla da avantajlı olan Dedeman Park Denizli’de işletme modeliyle Dedemam Silk Road Tashkent otelimizin de yatırımcısı olan Apeas Mühendislik ve İnşaat ile işbirliği yapıldı. Aynı yatırımcı ile 5 yıl içinde açılmak üzere 10 Dedeman Park Oteli için anlaşma imzalandı.

Sadece yurtiçinde yaygınlaşmakla kalmayacak olan Dedeman Park otelleri yurt dışında da faaliyete geçecek. İlk örnekleri ise Kazakistan’da Dedeman Park Oskemen ve Rusya’da Dedeman Park İzmailova Moscow olacak. 118 odalı Dedeman Park Oskemen otel için işletme anlaşması imzalanmış olup, 2013 yılında açılması planlanıyor. 110 odalı Dedeman Park İzmailova Moscow için de işletme anlaşması imzalandı ve 2014 yılında açılması planlanıyor. Böylece Dedeman Park Rusya’nın ilk Türk otel zinciri olarak öne çıkıyor.

Dedeman Hotels & Resorts International yurt içi ve yurt dışı büyüme stratejisi doğrultusunda 2018 yılında 55 otele ulaşmayı hedefliyor. Söz konusu 55 otelin 15’inin Dedeman Park oteli olması planlanıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.