Dedeman Park Denizli'den 4 farklı yaz kampanyası

Dedeman Park Denizli, birbirinden farklı ve cazip 4 kampanya alternatifi ile konuklarını yazın tadını çıkarmaya davet ediyor.

31/12/2019 23:40
Dedeman Park Denizli'den 4 farklı yaz kampanyası

Dedeman Park Denizli’den Yaza Özel Antik Havuz Keyfi…

Dedeman Park Denizli, bu yaz 95 TL’den başlayan fiyatlar ile konaklamanın keyfine, Kleopatra Antik Havuzu’nu da eklemek isteyenlere internet sitesi üzerinden 15 Haziran 2014 tarihine kadar yapılacak rezervasyonlarda  dünyaca ünlü Kleopatra Antik Havuz giriş bileti hediye ediyor.

Dedeman Park Denizli’de kal, Pamukkale’yi ücretsiz gör!

Dedeman Park Denizli’de konaklamanın ayrıcalığını 85 TL’den başlayan fiyatlarla yaşayan misafirler, Türkiye’nin doğa harikalarından Pamukkale’yi de ücretsiz gezebiliyor. www.dedeman.com üzerinden 31 Ağustos 2014 tarihine kadar rezervasyon yaptıranlara, Pamukkale ören yeri giriş bileti hediye...

Dedeman Park Denizli’de gün batımında barbekü keyfi...

Dedeman Park Denizli, sizi eşsiz Pamukkale manzarası eşliğinde barbekü keyfine davet ediyor. 15 Eylül’e kadar Dedeman Park Denizli’nin bahçesinde, 20 kişi ve üzerindeki gruplar için 1 meşrubat, çay ve  kahve dahil kişi başı barbekü fiyatı 45 TL.

Dedeman Park Denizli’de toplantılar artık daha ayrıcalıklı…

İş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap veren hizmet anlayışıyla Dedeman Park Denizli, misafirlerine 31 Aralık tarihine kadar 39 TL’den başlayan çok özel toplantı paketleri sunuyor. Özel toplantı asistanı dahil tüm detayların düşünüldüğü toplantı organizasyonlarını; farklı boyutlardaki 5 salonda, 400 kişiye kadar tiyatro düzeni, 210 kişiye kadar sınıf düzeni, 500 kişiye kadar kokteyl düzeninde gerçekleştirmek mümkün. Üstelik her 5 kişilik katılımda 1 kişi ücretsizken kampanyalı toplantı paketi fiyatına,  toplantı arasında sunulacak  çay – kahve molası, set menü öğle yemeği, teknik ekipmanlar ve kablosuz internet erişimi de dahil.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.