Dedeman Palandöken ve Sunexpress'ten ortak kampanya...

Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge, SunExpress işbirliği ile uçak bileti ve 2 gece konaklama dahil kişi başı 255 TL’den başlayan fiyatlar sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dedeman Palandöken ve Sunexpress'ten ortak kampanya...

Erken rezervasyon fırsatı ile de misafirlerine %30 oranında indirim imkânı sunan Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge kış tatilcilerinin gözde kayak merkezi Palandöken’in kapılarını misafirlerine açmaya hazırlanıyor.

Dedeman Hotels & Resorts International’ın Palandöken’deki gözde iki oteli Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge, 01 Aralık 2012 – 31 Mart 2013 tarihleri arasında geçerli olan SunExpress işbirliğiyle hazırladığı özel kampanya ile uçak bileti ve 2 gece konaklama dâhil kişi başı 255 TL’den başlayan fiyatlarla tatil imkânı sunuyor. Ayrıca, 1 Kasım – 30 Kasım 2012 tarihleri arasında rezervasyon yaptıran misafirler, %30 erken rezervasyon indirim fırsatından yararlanıyor.

Sezonun açılmasıyla birlikte misafirlerine kayak keyfinin yanı sıra Türk hamamı, kapalı havuz, sauna ve fitness salonlarından ücretsiz kullanım hakkı sunan Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge kış aylarında tatilcilerin tercihi olacak. Ebeveynleri ile aynı odada konaklayan 6 yaş ve altı çocuklardan ücret alınmazken, 7 ve 12 yaş arası çocuklara özel %50 indirim uygulanıyor.

SunExpress işbirliği ile gerçekleşen kampanya paketi sadece İstanbul Sabiha Gökçen ve İzmir hava alanlarından yapılan uçuşlarda geçerli olup kontenjanla sınırlı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.