Dedeman Konya'dan yangın açıklaması

Dedeman Konya Hotel & Convention Center, otel bahçesinde 9 Ağustos 2020 Pazar akşamı gerçekleştirilen düğün organizasyonu sırasında yaşanan küçük çaplı yangınla ilgili yazılı bir açıklama yayınladı.

11/08/2020 11:59
Dedeman Konya'dan yangın açıklaması

Dedeman Konya Hotel & Convention Center'dan yapılan açıklama şöyle: 

"Konya’da 2006 yılından bu yana misafirlerini ağırlayan Dedeman Konya Hotel & Convention Center’ın bahçesinde 9 Ağustos 2020 Pazar akşamı gerçekleştirilen düğün organizasyonu sırasında, küçük çapta maddi hasarlı, herhangi bir can kaybı ve yaralanmaya sebep olmayan, sadece birkaç ağacın alev aldığı bir vaka yaşanmıştır.

Dedeman Konya Hotel & Convention Center ve diğer tüm Dedeman otellerinde yapılan organizasyonlarda, yanıcı ve patlayıcı madde kullanımının yasak olduğu organizasyon sözleşmelerimizde çok açık ve net olarak belirtilmektedir. Ayrıca bu hususla ilgili sözlü olarakta organizasyon sahipleri bilgilendirilmektedir.

Bahse konu düğün organizasyonunda, gelin ve damadın karşılanması esnasında, otel yönetimi ve personelinin haberi olmaksızın atılan bir maytaptan çıkan kıvılcım, mavi sedir ağaçlarının yapraklarına sıçramış ve üzüntü verici olayın yaşanmasına sebep olmuştur.

Otel “Acil Durum Ekibimiz”in ve itfaiye ekiplerinin çok hızlı ve başarılı müdahalesi ile hiç kimse zarar görmeden, alevler kısa sürede söndürülmüştür. Daha sonra misafirler yeniden düğün alanına davet edilerek, düğün organizasyonuna kalındığı yerden devam edilmiştir.

Sosyal medya ve basına yansıyan haberlerde belirtilen havai fişek gösterisi otel sınırlarımızın dışındaki boş arazide, otel ve müşterilerimizle hiçbir ilgisi olmayacak şekilde yapılmıştır. Bahse konu alevler ile bu havai fişek kullanımının herhangi bir ilgisi yoktur.

Bir daha belirtmek isteriz ki,  alevlerin sebebi otel yönetimi ve personelinin tamamen bilgisi dışında düğün alanına sokulmuş bir maytabın patlatılması sonucu oluşmuştur."

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.