Dedeman her zaman teknolojinin takipçisi olacak

16. Altın Örümcek Web Ödülleri Halk Oylaması sonuçlarına göre, Dedeman Hotels & Resorts International, Web Ödülleri-Otel kategorisinde ödüle layık görüldü.

09/10/2018 18:59
Dedeman her zaman teknolojinin takipçisi olacak

İnternet’in oskarları olarak adlandırılan 16. Altın Örümcek Web Ödülleri Halk Oylaması sonuçları açıklandı. Turizm sektörünün inovatif markası Dedeman Hotels & Resorts International halk oylaması sonucu Web Ödülleri-Otel kategorisinde ödüle layık görüldü.

Alınan ödülle ilgili açıklamada bulunan Dedeman Otel Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, “Türkiye turizm sektörünün gelişimine katkı sunmak için sürekli çalışıyoruz. Bu bağlamda tesislerimizi sektör trendleri doğrultusunda geliştirdiğimiz gibi dijital yönden de firmamızı dünyayla kıyaslıyoruz.

Sektörün her anlamda öncü oyuncusu olmak için yaptığımız çalışmalar sonucunda aldığımız geri dönüşler ve Web’in Oscarları olarak da bilinen Altın Örümcek gibi saygın yarışmalardan aldığımız ödüller bizler için çok kıymetli.

Özellikle halk tarafından yapılan bir oylamada alınan bu ödülü aynı zamanda yaptığımız işin ne kadar doğru olduğuna dair bir sağlama olarak da görüyoruz. Dedeman olarak her zaman teknolojinin takipçisi olacağımızı, otellerimizi dünya otellerinin de ilerisine taşımak için yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğimizi belirtmek isterim” dedi.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.