Dedeman Gaziantep'ten, 2012'nin ilk kampanyası...

Gaziantep’in en önemli iş otellerinden Dedeman Gaziantep, 1 Ocak ile 31 Mart 2012 tarihleri arasında geçerli olan kampanyayla konuklarına “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği”ni uygun fiyata yaşama imkanı sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dedeman Gaziantep'ten, 2012'nin ilk kampanyası...

Dedeman Gaziantep Hotel & Convention Center, bireysel, şirket, kongre ve toplantı misafirleri ve Dedeman Loyal Club üyelerine çeşitli kampanyalar düzenliyor.  

Dedeman Gaziantep Hotel & Convention lüksü ve konforu bir arada sunarak birbirinden ayrıcalıklı kampanyalarıyla misafirlerini en özel şekilde ağırlamaya devam ediyor. Sadece turizm değeriyle öne çıkmakla kalmayan, bölgenin en büyük, Türkiye’nin ise 6. büyük kenti olarak birçok büyük şirkete ev sahipliği de yapan Gaziantep aynı zamanda ülkenin en kapsamlı organize sanayi bölgesini de bünyesinde barındırıyor. Tüm bu özellikler Gaziantep’i iş dünyasının nabzının attığı bir merkez haline getiriyor.

Gaziantep’te Dedeman misafirperverliğini yaşamak isteyenleri 1 Ocak – 31 Mart 2012 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında çok özel fırsatlar bekliyor. Kampanyanın geçerli olduğu tarihleri arasında Dedeman Gaziantep’te konaklayacak olanlar 2 gece konaklamalarında ikinci gece’yi %50 indirimli geçirebilecek. Yine kampanya boyunca Dedeman Gaziantep’te 2 gece konaklayan misafirler ise 3. gece ücretsiz olarak Dedeman ayrıcalığını yaşayabilecek.

Sadece bireysel misafirler için cazip fırsatlar sunmakla kalmayan kampanyadan şirket misafirleri, toplantı ve kongre misafirleri ile Dedeman Loyal Club üyeleri de yararlanabiliyor. Kampanyadan yararlanan Dedeman Loyal Club üyeleri iki kat puan kazanıyor.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.