DC Profesyonel, turizm sektörüne sertifikalı elemanlar yetiştiriyor...

Antalya’da, İşkur’un, meslek edindirme kursları kapsamında düzenlenen ve DC Profesyonel Hizmet Yönetimi ile İşkur’un ortaklaşa gerçekleştirdiği, “Kat Hizmetleri Elemanı Yetiştirme Programı” sonuçlandı. 150 saati teorik, 150 saati pratik olmak üzere toplam 300 saat yapılan ve 3 ay süren kursu başarı ile tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
DC Profesyonel, turizm sektörüne sertifikalı elemanlar yetiştiriyor...

İstihdam garantili  bu kurs sonucunda kursiyerler, turizmin başkenti Antalya’nın 5 yıldızlı işletmelerinde istihdam  edildi. Kursiyerleri tek tek tebrik ederek sertifikalarını takdim eden DC Profesyonel'den Dilek Coşkun, kursun pratik eğitimlerinin yapıldığı Porto Bello Hotel Genel Müdürü Yaşar Göçer ve Housekeeper Filiz Çakır'a kurs süresince verdikleri destek ve gösterdikleri ilgi için  teşekkürlerini ifade etti. 

 

Bu tür çalışmaların, turizm sektörünün ihtiyaç duyduğu eğitimli eleman ihtiyacını karşılaması ve bölgedeki işsiz personellere istihdam yaratması açısından öneminin büyük olduğunu dile getiren Dilek Coşkun, yeni dönem kurs programlarında da Porto Bello Hotel ile çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.