Dalaman ve Ortaca'ya alternatif turizm tesisi

Dalyan Otelciler Derneği Başkanı Ali Mürşit Yağmur, alternatif turizm kapsamında, Dalaman ve Ortaca'da yapılması planlanan rafting ve su sporları tesisleriyle ilgili ilk adımın atıldığını söyledi.

26/09/2020 22:40
Dalaman ve Ortaca'ya alternatif turizm tesisi

Alternatif turizm kapsamında, Dalaman ve Ortaca'da yapılması planlanan rafting spor tesisleriyle ilgili ilk adım atıldı. Dalaman ve Ortaca turizmine olumlu katkıları olacak proje hakında bilgi veren Dalyan Otelciler Derneği Başkanı ve

Türkiye Rafting Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Ali Mürşit Yağmur, "Türkiye Rafting Federasyonu Muğla İl Temsilcisi olarak, Ortaca Kaymamamı Oktay Erdoğan ve Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir'i ziyaret ettik. Kendileriyle, bölgemizde yapılması planlanan bu önemli projeyi paylaştık.

Dalaman ve Ortaca'nın ortak projesi

Dalaman ve Ortaca'nın ortak projesinin yapılması düşünülen  alanı, Ortaca Beledıye Başkan Yardımcısı Fedai Kılıç, Ortaca İlçe Gençlik Spor Müdürü Murat Sözgen ve Dalaman İlçe Gençlik Spor Müdürü Hakan Semerci ile inceleyerek, arazide alan çalışması yaptık.

Türkiye Rafting Federasyonu olarak projeye teknik destek vereceğiz. Proje, Dalaman Kaymakamlığı tarafından GEKA'ya sunulacak. Alternatif turizm, su sporları ve rafting tesislerinin Dalaman ve Ortaca ilçelerimize katkı sağlayacağından eminim" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.