Dalaman'a tarifeli uçacak

ATM Dalaman Dış Hatlar Genel Müdürü Hamdi Güvenç, British Airways'in 2015 yaz döneminde Dalaman'ın da dahil olduğu 5 yeni noktaya uçuşlar başlatacağı söyledi. Güvenç, "Nisan 2015'de başlaması planlanan Dalaman uçuşları haftanın dört günü gerçekleşecek" dedi.

31/12/2019 23:40
Dalaman'a tarifeli uçacak

Hamdi Güvenç, British Airways'in 2015 yaz döneminde Dalaman'ın da dahil olduğu 5 yeni noktaya uçuşlar başlatacağı bilgisini vererek,"Nisan 2015'de başlaması planlanan Dalaman uçuşları haftanın dört günü gerçekleştirilecek. British Airways ile görüşmelerimiz geçen sene başladı. Bu görüşmeler sonucunda bu sene için charter seferler düzenlemeye başladılar" dedi

2015 yılında bölgeye tarifeli seferler yapmaları için görüşmelerin sürdüğünü belirten Güvenç,"ATM Dalaman Havalimanı olarak British Airways ile işbirliğimiz güçlenerek sürecek. Yaşanan süreçte büyük çaba sarf eden British Airways'in Marketing Direktörü Jane Whittle Hanımefendiye teşekkür ediyorum" diye konuştu. Yaşanan gelişmenin Muğla ve Türkiye turizmine katkı sağlayacağı ve bu uçuşlarla İngilizler'in Muğla bölgesini daha da ilgi göstermesinin beklendiği belirtildi. (bloomberght)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.