Cuma Gülnar, TGA adaylığını açıkladı

Gülnar Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Gülnar, Doğu Anadolu Bölgesi'ni temsilen TGA Yönetim Kurulu üyeliği için adaylığını açıkladı.

03/12/2022 21:01
Cuma Gülnar, TGA adaylığını açıkladı

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Yönetim Kurulu Üyeleri seçimleri 25 Aralık 2022 tarihinde yapılacak. Gülnar Grup Şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜRSAB Harput BTK Başkanı Cuma Gülnar, TGA Yönetim Kurulu üyeliği için adaylığını açıkladı.

Tecrübemi sektörümüze aktarmak, güzel işlere imza atmak için desteklerinizi talep ediyorum

Gülnar, adaylığıyla ilgili açıklama yaptı. 25 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan turizm sektörünü ve bölgeyi yakından ilgilendiren Turizm Geliştirme Ajansı seçimleri yapılacağını belirten Cuma Gülnar, "Bu sebeple uzun yıllardır farklı alanlarını tecrübe etme fırsatı bulduğum sektörümüze daha faydalı olabilme niyetiyle, 3 yılda bir yapılan ve tek dönem görev alınabilen TGA Yönetim Kurulu Üyeliği için Doğu Anadolu Bölgesi’ni temsilen adaylığımı açıklıyorum.

Bu süreçte bayrak yarışını devralmaya niyetlendiğimiz Turizm Geliştirme Ajansı için önceki dönem bölgemizi temsil eden Can Dikmen Bey’e, teşekkürlerimi sunuyorum. Hedefimiz TGA kanalıyla tanıtım ve pazarlama faaliyetleri ile bölgemizdeki turizm çeşitliliğini ortaya çıkarmaktır. Mesleğimize ve meslektaşlarımıza yönelik bu hizmet yarışını devam ettirmek ve beraberce daha güzel işlere imza atmak için desteklerinizi talep ediyorum." diye konuştu.

Cuma Gülnar Kimdir?

1987 yılında Elazığ’da doğdu. İlköğretim ve lise hayatını Elazığ’da tamamlayan Gülnar, Fırat Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliğinden mezun oldu. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdi. Bu eğitimleri tamamladıktan sonra Londra’da bir süre dil eğitimi gördü. Daha sonra Türkiye’ye dönerek turizm sektöründe ticari faaliyetlerine başladı.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) 22. Dönem Denetim Kurulu Üyeliği, Elâzığ Ticaret Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulundu. Hala hazırda TÜRSAB Harput Bölge Temsil Kurulu Başkanlığı'nı yürütüyor. Gülnar Grup Şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Cuma Gülnar, evli ve iki çocuk babası.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.