Crystal Yıldız Ödülleri sahiplerini buldu

Crystal Hotels ITB Berlin Fuarı’nda bu yıl ilk kez Crsytal Yıldız Ödülleri de dağıttı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
 Crystal Yıldız Ödülleri sahiplerini buldu










Zincire dahil Crystal otellerine faaliyete geçtikleri yıldan bu yana aralıksız satış desteği veren tur operatörleri sahip ve üst düzey yöneticileri ile en yüksek ciroyu yapan ilk 2 seyahat acentesi sahibine ve Avrupa'nın en büyük turizm medya kuruluşu FVW Genel Yayın Yönetmen’ine  Crystal Yıldız ödülleri  verildi. Ödüller, Crsytal Hotels CEO’su Umman Çetinbaş ve Crsytal Hotels Avrupa Satış Pazarlama Müdürü Eyüp Kökçe tarafından sunuldu. Crystal Yıldız ödülleri şu kuruluşlara verildi:

“Thomas Bösl-RTK Acenteler Birlikleri Başkanı, Dietmar Gunz-FTI Group Sahibi, Michael Kunkel-Der Toristik Rewe Gurup Türkiye Ürün Müdürü, Heinz Bauermesiter-Ferien ve Weg de Şirketler CEO, Frank Riecke-Tropo GMBH CEO, Sabine Braun-L Tur Türkiye Ürün Müdürü, Jasmin Taylor-JT Tours Sahibesi, Markus Hartwig LMX CEO, Gerald Kassner-Schauinslandreisen CEO, Klaus Hıldebrandt-FVW Yayın Gurubu Genel Yayın Yönetmeni.”

Holiday Check’ten 3 ödül
Tüm dünya otelleri arasında yapılan değerlendirme sonucunda belirlenen ve dünyanın en prestijli otelleri arasından 3 ödül birden kazanan tek zincir olan Crystal Hotels’e ödülleri Holiday Check yetkilileri tarafından verildi. Ödül töreni sırasında sektör temsilcilerinin“3 ödül ile Crystal krallık tahtına oturdu.” şeklindeki yorumları dikkati çekti. Crystal Deluxe Otel “En iyi Wellnes”, Crystal Palace “Çiftlere En Uygun Otel” ve Crystal Sunrise Queenn “Top Hotel” ödülleri ile 3 kategoride 3 ödülle yerli zincir krallık tahtına oturdu.
















Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.