Coşkun Aral'dan, 'Annemin Yemekleri' kitabı...

Anadolu’nun pek çok bölgesine ait birbirinden lezzetli yöresel yemek, “Annemin Yemekleri” kitabı ile hayat buldu. Hotpoint-Ariston’un desteği ile Gazeteci-Yazar Coşkun Aral tarafından hazırlanan “Annemin Yemekleri”nde Karadeniz’den Ege’ye, Güneydoğu’dan Orta Anadolu’ya kadar yedi bölgenin lezzetleri, Aral’ın annesi Nilüfer Aral’ın tarifleri ile anlatılıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Coşkun Aral'dan, 'Annemin Yemekleri' kitabı...


Tarih boyunca pek çok uygarlığa ev sahipliği yapan Anadolu’nun lezzet zenginliği Coşkun Aral’ın “Annemin Yemekleri” kitabı ile geçmişten geleceğe taşındı. Hotpoint-Ariston’un desteği ile hazırlanan “Annemin Yemekleri” kitabında Anadolu’nun pek çok bölgesine ait yöresel lezzet, Aral’ın annesi Nilüfer Aral’ın özel tarifleri ve Coşkun Aral’ın fotoğrafları ile hayat buldu.

Anadolu’da Lezzet Yolculuğu…

Zenginliği, çeşitliliği ve farklı pişirme teknikleriyle ayrı bir yeri ve önemi olan Türk mutfağının en özel lezzetlerinin yer aldığı “Annemin Yemekleri” kitabı lezzetseverleri şehirden şehre, Anadolu’ya bir yolculuğa çıkarıyor. Bu toprakların pek çok köşesinden izler taşıyan en özel lezzetlere yer verilen kitapta, çorbalardan et ve sebze yemeklerine hamur işlerinden tatlıya kadar 37 yemek tarifi, Coşkun Aral’ın fotoğrafları ve kısa hikayeleri ile birlikte anlatılıyor. Anadolu’nun bereketi, annelerin emeği ve unutulmaya yüz tutmuş lezzetleri yansıtan “Annemin Yemekleri” kitabı www.hotpoint-ariston.com.tr ve www.haberci.com sitelerine iletişim bilgilerini bırakan herkesin adresine ücretsiz olarak ulaştırılacak.   

 

COŞKUN ARAL/”ANNEMİN YEMEKLERİ” KİTABI HAKKINDA

Kalabalık aile sofralarında yenen yemeklerin tadı hep başka olmuştur. İnsan hayatı boyunca çocukken yakaladığı ve belleğine hapsettiği lezzetleri arar, durur. Annenin elinden hazırlanan yemeklerin tadını tuzunu öyle kolay kolay bulamaz kimse, annesinin mutfağının dışında bir yerlerde.

<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]-->

İşte bu kitap, bahsettiğimiz arayışın ürünü… Yaşam kültürümüzün değişmesi ile birlikte unuttuğumuz birçok özel tat, Coşkun Aral tarafından hazırlanan “Annemin Yemekleri” kitabıyla geçmişten geleceğe taşınmak üzere bir araya geldi…

Tarih boyunca pek çok uygarlığa ev sahipliği yapan Anadolu coğrafyasının her medeniyetten izler taşıyan enfes lezzetleri, Anadolu kadını sayesinde kuşaktan kuşağa sofralarımıza taşındı. Coşkun Aral’ın annesi Nilüfer Aral ve adını sayamadığımız pek çok annenin leziz tarifleri, unutulmaması için Coşkun Aral’ın fotoğrafları ile birlikte “Annemin Yemekleri” kitabında yeniden hayat buldu. 

Zenginliği, çeşitliliği ve değişik pişirme yöntemleri ile Türk mutfağını dünya mutfakları arasında farklı bir yere oturtan geleneksel lezzetler, Karadeniz’den Bursa’ya, Siirt’ten İzmir’e kadar Anadolu mutfağının farklı bölgelerinden seçildi. Hotpoint-Ariston’un desteği ile hazırlanarak Anadolu’nun bin bir bereketi, annelerimizin emeği ve sevgisini yansıtan “Annemin Yemekleri” kitabı, mutfağınızdaki lezzetler sarmalına unutulmaya yüz tutan kokuları de katmaya hazırlanıyor.

Indesit Company hakkında

Indesit Company Avrupa’nın ikinci büyük ev aletleri üreten kuruluşu. Hâlen yönetim kurulu başkanı olan Vittorio Merloni tarafından 1975’te kurulan şirketin hisse senetleri, 1987’den bu yana Milano’da işlem görüyor. Indesit, Hotpoint-Ariston ve Scholtès ana markalarından oluşan Indesit Company, 2006’dan beri yılda 13 milyondan fazla ev aleti satarak, 2008 yılında “3,2 milyar Avro” satış rakamına ulaştı. Indesit Company’nin dünya çapında 16 üretim tesisi, 24 ticari şubesi ve 17 binin üzerinde çalışanı bulunuyor.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.