Cornelia Diamond’da Latin rüzgarları esiyor…

Farklı konseptteki özel tatları misafirlerinin damak zevkine sunan Cornelia Diamond Golf Resort &Spa, Forest Pub Restoran ile Latin ve Kuzey Amerika mutfağının zengin çeşitlerini de unutmadı...

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Cornelia Diamond’da Latin rüzgarları esiyor…
Latin rüzgarlarını hissedebileceğiniz, Kuzey Amerika’nın baharatlı kokusunu alabileceğiniz özel bir restoran olan Cornelia Diamond Forest Pub mönüsünde; Meksika, Kaliforniya, Küba, Hawaii’nin geleneksel lezzetleri bulunuyor.

Kuzey Amerika’nın acılı lezzetleri ve çeşitli baharatlarının, değişik soslarının ve özenli sunumunun Antalya’daki temsilcisi olan Cornelia Diamond Forest Pub’da yemekler; tamamen doğal malzemelerle hazırlanıyor. Hindistan cevizi sütü ile özel hazırlanan Somon Chevice, Guacamole sos ile hazırlanan Cevizli Balık, Küba usulü tavuklu salata, av etleri Forest Pub misafirlerine Cornelia Diamond başaşçılarının hazırladığı özel spesiyallerden…

Mekânın atmosferiyle de büyüleneceğiniz Forest Pub, tatilde farklılık arayanlar için bir ayrıcalık. Mekânın dekorunda kullanılan loş ışıklar ve modern aksesuarlar ile önem verilen ayrıntılar Forest Pub’a gelen misafirlere Kuzey Amerika’nın hareketli yaşantısının yanında kalitesini de hissettiriyor.
Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, farklı lezzetleri ve gizemli atmosferiyle sizi Kuzey Amerika’nın lezzet serüvenine bekliyor. (shf)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.