Continent Luxury Suites Hotel Ağustos ayında açılıyor
Continent Worldwide Hotels Türkiye’deki otel zincirine yeni bir halka daha ekledi. Sakarya Serdivan’da Arteria AVM ile bitişik olarak inşaatı tamamlanan ve hizmet verecek olan otel, şehrin ilk Lüx Suit oteli olarak Ağustos sonu itibarı ile misafirlerini ağırlamaya başlayacak.
Türkiyede uzun yıllar özellikle Ankara, İstanbul ve bir süredir de Sakarya'da İnşaat sektöründe faaliyette bulunan Hasan Mert İnşaat A.Ş., Continent Hotels & Resorts markası ile otel işletmesi yapmak için işbirliği anlaşması imzalaması ile Continent Worldwide Hotels Türkiye’deki otel zincirine yeni bir halka daha ekledi.
Serdivan’da Arteria AVM ile bitişik olarak inşaatı tamamlanan ve hizmet verecek olan otel, şehrin ilk Lüx Suit oteli olarak Ağustos sonu itibarı ile misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Continent Worldwide Hotels'in Türkiye'deki 4'üncü oteli olacak
Bu yeni otel ile birlikte Türkiye’de Continent Worldwide Hotels grubuna ait açılacak otel sayısının bu ay itibarı ile 4’e ulaştığını belirten Türkiye Franchise & Operasyonlar Direktörü Mehmet Yüce, “Continent Hotels & Resorts markası ile Türkiye’de ve dünyada bulunduğumuz bölgelerin katma değerini artıracağımıza inanıyoruz ve marka bilinilirliğini her geçen gün güçlendiriyoruz.
Zincirimizin bu yeni halkasını Sakarya’nın güzide ilçesi Serdivan’da açacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Serdivan’da yapmış olduğumuz bu birliktelik ve yatırım ile bölgenin turizmine ve Lüx segment konaklama ihtiyacının karşılanmasında da önemli ölçüde katkı sağlayacağımıza inanıyoruz” dedi.

COVID-19 dönemi otel yatırımımıza hız kesmeden devam ettik
1968 yılında Mert İnşaat olarak başlayan ve 1988 yılında Hasan Mert İnş. San. Tic. A.Ş. faaliyetlerine devam eden firma, İstanbul, Ankara, Sakarya ve Bursa gibi büyük şehirlerde yatırım ve projelerine devam ediyor. Çağdaş ve modern yaşam alanları oluşturan ve yatırımları ile dikkat çeken firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Mert, otelin 2020 Ağustos sonu itibarı ile kapılarının açılacağından dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek, şu bilgileri verdi:
“2020’de yaşadığımız pandemi ve COVID-19 dönemini inşaat yatırımlarına ve Arteria AVM’nin yanı sıra otel yatırımımıza da kesmeden devam ettik ve bundan sonrasında marka partnerimiz olarak Continent Hotels & Resorts markası ile yolumuza devam etmeye karar verdik. Pozitif, yapıcı ve projeyi tamamlamamızda son derece yardımcı olmalarından dolayı da Mehmet Yüce ve ekibine teşekkür ediyorum.

Doğru bir marka seçimi yaptığımıza inanıyorum
Doğru bir marka seçimi yaptığımıza ve bölgede yeni olmasına rağmen bu markanın Türkiye’de kısa zamanda da çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum” dedi ve devam etti: “Bu otelcilikteki ilk tesisimiz ancak son olmayacak.
Bu yatırımımızı İstanbul’da 160 odalı üst segment şehir oteli yatırımımız takip edecek ve Continent Worldwide Hotels le birliktelik yapacağımız ikinci projenin de müjdesini şimdiden vermekten gurur duyuyorum.”

Bu açılışımızı sırası ile Kahramanmaraş, Sapanca, Ordu ve İstanbul açılışları izleyecek
Türkiye Franchise & Operasyonlar Direktörü Mehmet Yüce, “Bu açılışımızı sırası ile Kahramanmaraş, Sapanca, Ordu ve İstanbul açılışları izleyecek. Bu kesinleşmiş olan franchise ve yönetim anlaşmalarının yanı sıra, görüşmeleri devam eden ve özellikle hali hazırda açık olan tesisler ile de başka bir markadan, bizim markamıza geçişler ile ilgili görüşmelerimiz devam etmekte.
Farklı ve uygun fiyatlı franchise yaklaşımımız, otel sahibine sunduğumuz desteklerin çoğu firmadan çok daha fazla olması sayesinde, kısa sürede toplamda 10 açık otelimiz ile Türkiye pazarında en hızlı büyüyen Türk Otel markaları arasında listede yerimizi alacağımıza inancımız tam” diyerek sözlerine devam etti.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: