Çocukla tatilin güvenilir adresi Titanic Hotels

Titanic Hotels’in Antalya ve Bodrum’daki otelleri, sakin, huzurlu ailece bir tatil isteyenlerin gönüllerini sunduğu hizmetler ile fethediyor.

05/08/2022 14:00
Çocukla tatilin güvenilir adresi Titanic Hotels

Ailelere özel oda seçenekleri, çocuk menüleri, güvenilir oyun alanları, aqua parkları, çocuklara özel amfitiyatroları, özel çocuk festivalleri ile tatilin en keyifli halini sunuyor.

Ailecek yürüyüş yapabileceğiniz parkurları, doğa ile iç içe vakit geçirebileceğiniz, birçok kuş türü ve endemik bitki ile tanışabileceğiniz doğal alanlara yakın konumları ve her çocuk için ayrı bir eğlence seçeneğinin mevcut olduğu Titanic Hotels’in Antalya ve Bodrum’daki otellerinden çocuklarınız unutulmaz anılarla dönecek.

Titanic Hotels’de çocuklar eğlenceye tam anlamıyla doyuyor

Ninja Turtles, Hulk, Minions, L.O.L BebekAngry Bird, Masha Ve Koca Ayı, Dinozor ve , Madagaskar karakterlerinden oluşan rengarenk çocuk festivalleri, Ghostbusters, Balloon Craft, Zootopia, Ice Age gibi özel çocuk showları ile Titanic Hotels’de çocuklar eğlenceye tam anlamıyla doyuyor. 

Titanic Deluxe Golf Belek’de yer alan kaz, ördek, keçi, at gibi çocukların şehir yaşamında uzak kaldığı hayvanları yakından tanıyabileceği mini çiftlik de çocukların harika vakit geçirmesini sağlıyor.

Mini Gurmeler

Ailelerin çocukları ile rahatça yemek yiyebilecekleri renkli ve eğlenceli alanlar, çocuklara özel sağlıklı yiyeceklerden oluşan açık büfe menüleri, dileyen misafirlerin bebek mamalarını hazırlayabilecekleri özel ekipmanlar gibi detaylarla çocuklar için herşeyin düşünüldüğü Titanic Hotels’de mini gurmeler için hem eğlenceli hem besleyici tatlar sunuluyor.

Gün boyu açık Akdeniz’in taze meyveleri ve Torosların nefis sütleri ile hazırlanan dondurma büfeleri, bereketli toprakların en doğal ve en taze mahsülleri arasından seçilen meyve büfeleri çocuklara tatilde olmanın tüm keyfini hissettiriyor.

Titanic Hotels’de çocukların büyülü dünyası Tini Kids Club

Lego Area, Big Playground, Ahşap Oyun Platfomu, kaydıraklı çocuk havuzları, çocukların sağlığı düşünülerek ahşaptan özel olarak dizayn edilmiş interaktif oyun salonları, bale, jimnastik, dans, playStation, bilim odaları, kütüphane, sinemasıyla en özel imkanlarına sahip kusursuz bir çocuk kulübü: Tini Kids Club

Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü tüm Tini Kids Club’larda  çocuklar kendileri için özel dizayn edilmiş resepsiyonda karşılanıyor.  Farklı dilleri konuşabilen eğitmenler eşliğinde, çocuklara etkili iletişim ve sanatsal çalışmalarda özenli bir hizmet ve sınırsız bir eğlence sunuluyor. Yepyeni maceralar unutulmayacak  ve anılar küçük konukları bekliyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.