Club Nena'dan müdavim turiste altın ödülü

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde bulunan Club Nena'ya 20'nci kez tatile gelen Avusturyalı turist, altınla ödüllendirildi.

24/09/2018 09:33
Club Nena'dan müdavim turiste altın ödülü

20 yıldır tatilini Antalya'nın Manavgat İlçesi Kızılağaç turizm merkezinde yer alan Club Nena'da geçiren Avusturyalı Gerda Slampa'ya, otel yönetimi tarafından altın hediye edildi.

Düzenlenen törene Yönetim Kurulu Başkanı Nevin Akçelik de katıldı. Altını Avusturyalı turist Gerda Slampa'ya takan Akçelik, "Misafir memnuniyetinin yüksek olduğu bir tesisiz. Yüzde 40 repeat misafir oranına sahibiz. Repeat guests misafirlerimiz tarafından tercih edilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Tesisimizde 20 kez tatil yapana altın hediye ediyoruz

Gelenek haline getirdiğimiz bir uygulamamız var. Tesisimizde 20 defa tatil yapan misafirlerimize altın vermeye devam ediyoruz. Avusturya'dan gelen misafirimiz Gerda Slampa'yı 20. gelişinde altın ile ödüllendirdik. Hamburg'dan 46 defa gelen 87 yaşındaki Alman misafirimiz için de bir kutlama yapacağız ve kendisine Cumhuriyet altını takacağız" dedi.

Avusturyalı Gerda Slampa da, "Burada evimizde gibiyiz. Her defasında daha da memnun kalarak ülkemize dönüyor tekrar geleceğimiz günü iple çekiyoruz" diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.