Club Nena'da Repeat Guest Gecesi...

Müşteri memnuniyetine dayalı anketlerde ön sıralarda yer alan Club Nena, Repeat Guest gecesini sadık misafirleri ile birlikte 220 kişilik bir yemekle kutladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Club Nena'da Repeat Guest Gecesi...

5 ile 27 kez konaklayan misafirler, Club Nena Yönetim Kurulu Başkanı Nevin Akçelik tarafından özel bir gecede ödüllendirildi. Sınırsız hizmet anlayışı ile 15 yıllık deneyimini birleştirerek Manavgat’ın önemli turizm merkezlerinden biri haline gelen Club Nena, sadık misafirlerine özel Repeat Guest gecesi düzenledi.

5 -27 kez konaklama yapan misafirler, özel dakikaların yaşandığı gecede Club Nena Yönetim Kurulu Başkanı Nevin Akçelik tarafından özel olarak ağırlandı. Tourexpi Destinasyon Yönetimi 2012 Ödülleri’nde En İyi Otel Sahibi ünvanına layık görülen Nevin Akçelik, sadık müşterilerini buluşturduğu gecede en çok konaklama yapan misafirlerini sürpriz hediyelerle mutlu etti.
 
Misafir memnuniyetinin yoğun olarak yaşandığı Club Nena’da kendini evinde gibi rahat hisseden misafir oranı oldukça fazla. %40 repeat guest oranıyla hizmet veren Club Nena, 15 yılın vermiş olduğu tecrübeyle hareket ederken aynı zamanda yeniliklere açık yönüyle de dikkat çekiyor. Her yeni gün başka bir projeyle kendini geliştiren Club Nena, Türkiye’de bir ilk olan Pet’s Club, Baby Beach ve Eko Okul projeleriyle ses getiriyor.
 
80.000 metrekarelik bir alanda tüm mutfak tüketimi karşılayacak sebze meyve üretimini gerçekleştiren Club Nena, misafirlerine sunduğu organik ürünlerle de fark yaratıyor. Çocuklu aileler için düşünülen Mini Club’ta 4-12 yaş arası minikleri ağırlayan ve onların tüm ihtiyaçlarına cevap veren Club Nena, bu yönüyle de çocuklu ailelerin tercihi oluyor.
 
Manavgat’ta denize sıfır konumu ve plajı, yemyeşil bahçesi, konforlu odaları, fitness merkezi, yüzme havuzları, tenis kortları, voleybol, futbol sahaları, SPA merkezi,  enfes menüler hazırlayan restoranlar ile donatılan Club Nena’da tatil yapanların daha sonraki tatil adresleri yine Nena oluyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.