Club Med "Yeni yüzünü" tanıttı...

Club Med Türkiye, isim değişikliğini de kapsayan yeni imaj çalışması 'Club Med New Face'i tanıtmak amacıyla, Esma Sultan Yalısı'nda görkemli bir davet düzenledi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Club Med "Yeni yüzünü" tanıttı...

"Club Med New Face" davetinde ev sahipliğini Club Med Türkiye Pazarlama Direktörü Özlem Tosun, Avrupa Afrika Yeni Pazarlar Genel Müdürü Laure Baume ve Orta Doğu Operasyon Direktörü Jean Charles Fortoul gerçekleştirdi.

Cemiyet ve iş dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı davetin açılış konuşmasını, Club Med Türkiye Pazarlama Direktörü Özlem Tosun yaptı. Tosun, Uluslararası alanda kendini ispat etmiş bir marka olan Club Med'in, 63 yıldır değişen ve gelişen dünyaya benzersiz tatil formülleri yarattığının ve yaratmaya devam edeceğinin altını çizerek, sadece bugünün beklentilerini karşılayabilmek için değil, beklentilerin de üzerine çıkarak lider konumunu korumak amacı ile 2004 yılından itibaren yenilenme sürecini başlattıklarını ifade etti.

Bu süreç içinde ünlü tasarımcıların imzası ile yenilenen 40 özel tesisinin yanısıra destinasyonlarına 10 yeni tesis daha eklediğini belirtti. Özlem Tosun, Türkiye'de ilk villa konseptli golf tesisi olacak Club Med Belek'in de 2013 yaz sezonununda hizmet vermeye başlayacağını sözlerine ekledi.
 
Avrupa Afrika Yeni Pazarlar Genel Müdürü Laure Baume dee konuşmasında, gelişen Türkiye'nin Club Med için önemini vurgulayarak, Türk misafirlerinin artmasından ve sadakatinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.