Çırağan Palace Kempinski İstanbul'da çift atama...

Çırağan Palace Kempinski İstanbul’un satış ofisinde iki terfi birden: Kurumsal Satış Müdürü Zeynep Öden Ağagil ile Grup ve Acentalar Satış Müdürü Barış Toplan, başarılı çalışmaları sonucu Satış Direktörlüğü’ne terfi etti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Çırağan Palace Kempinski İstanbul'da çift atama...

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu Zeynep Öden Ağagil, 2001 yılında açılış ekibinde yer alarak turizme ilk adımını attığı The Ritz-Carlton, Istanbul’da 8 yıl süresince satış ve pazarlama ekibinde çeşitli görevlerde bulundu ve bu süre içerisinde yüksek lisansını 2004 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Turizm Tasarımı ve Yönetimi bölümünde tamamladı. Nisan 2009'da Çırağan Palace Kempinski ailesine Kurumsal Satış Müdürü olarak katılan Zeynep Öden Ağagil, Ocak 2012 itibariyle Satış Direktörlüğü görevine atandı.

İstanbul Üniversitesi İşletme bölümü ve Bilgi Üniversitesi MBA programı mezunu Barış Toplan, 2007 sonuna kadar Ziyafet Satış Temsilcisi, Ziyafet Satış Koordinatörü, Ziyafet Satış Müdür Yardımcısı ve Grup Satış Müdür Yardımcısı olarak çeşitli görevlerde bulundu. 2007 Kasım’ında girdiği Çırağan Palace Kempinski İstanbul satış ekibinde ise grup ve acenta satışına uzmanlaşarak Grup ve Acentalar Satış Direktörlüğüne yükseldi.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.