Çırağan Palace Kempinsk'de iki yeni atama...

Otelcilik sektörünün önemli kurumlarında 10 yılı aşkın tecrübeleriyle departmanlarına taze bir soluk getirecek Dunya Taşkın Çırağan'ın Misafir İlişkileri Direktörü, Güçlen Aksu ise Ziyafet Satış Direktörü oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Çırağan Palace Kempinsk'de iki yeni atama...
Boğaziçi Üniversitesi mezunu Dunya Taşkın, kariyerine 1995'de İstanbul Mövenpick Hotel Satış ve Pazarlama departmanında başladı. 2003-2006 arasında PRNet Halkla İlişkiler Araştırma ve Değerlendirme Hizmetleri A.Ş'nin satış pazarlama müdürlüğünü yürüttükten sonra Met Group Şirketler Topluluğu genel merkezinde satış-pazarlama ve halkla ilişkiler koordinasyonu görevlerinde bulundu.
2007-2008 senelerinde The Marmara Bodrum Hotel Satış ve Pazarlama Müdürlüğü yapan Taşkın, Çırağan Palace Kempinski transferinden önce ise yine The Marmara grubuna bağlı Esma Sultan ve The Marmara İstanbul?un Misafir İlişkileri Müdürü görevini sürdürüyordu.

Çırağan Palace Kempinski'nin ziyafet satış ve banket operasyonundan sorumlu Ziyafet ve Banket Direktörü olarak göreve başlayan Güçlen Aksu, Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel Yöneticiliği Bölümü mezunu. Otelcilik kariyerine Mersin HiltonSA'da başlayan Aksu 1999-2006 yılları arasında Swissotel The Bosphorus'da rezervasyondan kongre hizmetlerine, pek çok
birimde tecrübe edindi. Güçlen Aksu, Çırağan Palace Kempinski'deki görevine atanmadan önce The Ritz-Carlton İstanbul'da Ziyafet ve Konferans Bölümünün yönteciliğini yapıyordu.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.