Chayote Şef Restoran, Michelin Yıldızlı Şef Soenil Bahadoer imzasıyla açıldı

Michelin Yıldızlı Şef Soenil Bahadoer De Lindehof öncülüğünde 28 Nisan’da Nirvana Cosmopolitan'ın yeni incisi Chayote Şef Restoran’da hayata geçti.

29/04/2024 20:56
Chayote Şef Restoran, Michelin Yıldızlı Şef Soenil Bahadoer imzasıyla açıldı

Bekleyiş sona erdi. Nirvana Hotels, Michelin Yıldızlı dünyaca ünlü şefleri Antalya’daki gastronomi tutkunlarıyla buluşturmaya başladı. Bu büyük serüven, Michelin Yıldızlı Şef Soenil Bahadoer De Lindehof öncülüğünde 28 Nisan’da Nirvana Cosmopolitan'ın yeni incisi Chayote Şef Restoran’da hayata geçti.

Antalya’nın en nezih mekanlarından biri olmaya hazırlanan Chayote Şef Restoran’ın ilk akşam yemeğini hazırlayan Hindistan asıllı şef Bahadoer, tek bir malzemeyi değişik biçimlerde işleyip farklı lezzetlerle birleştirerek konukları mest etti. Bahadoer'in yiyecekler üzerindeki hakimiyeti, Chayote’nin rahatlığı ve şıklığıyla birleşince ortaya unutulmaz bir akşam çıktı. 

İlk akşam biletler tamamen tükendi

Biletlerin tamamen tükendiği bu ilk akşamda Akdeniz ve Fransız mutfağından esintiler taşıyan bir menü servis edildi. Deniz mahsulleri, tropik meyveler ve mevsim sebzeleriyle donatılan menüye seçkin şaraplar eşlik etti.

Nirvana Hotels, Michelin Yıldızlı dünyaca ünlü şefleri ağırlamaya devam edecek. Yaz boyunca sürpriz isimleri gastronomi tutkunlarıyla buluşturacak program; 12 hafta boyunca 12 farklı şefin benzersiz dokunuşunu Nirvana Cosmopolitan, Nirvana Dolce Vita ve Nirvana Mediterranean Excellence misafirlerine hissettirecek.

Akdeniz ve Ege Lezzetleri Chayote’de

Nirvana Cosmopolitan’ın zarif mimarisi içinde konumlanan Chayote Şef Restoran, yerel lezzetleri çağdaş bir yaklaşımla harmanlayarak gastronomi dünyasında yeni bir sayfa açtı. Özenle seçilmiş taze ve yerel malzemeleri alışılagelmişin dışında yepyeni yöntemlerle birleştiren restoran, konuklarına unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Yepyeni tatlar keşfetmek isteyenler için vazgeçilmez olacak Chayote, sadece bir yemek mekân değil aynı zamanda Akdeniz ve Ege mutfağının özünden ilham alan bir buluşma noktası.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.