Ceysu, Tour of Antalya’ya destek vermeye devam ediyor

Antalya’daki önemli spor etkinliklerini destekleyen şehrin simge markalarından Ceysu, turizmin başkenti Antalya’nın en önemli spor organizasyonlarından Tour of Antalya’yı desteklemeye devam ediyor.

13/02/2024 21:03
Ceysu, Tour of Antalya’ya destek vermeye devam ediyor

Argeus Travel & Events ve Yedi İletişim tarafından 2018 yılından bu yana düzenlenen ve bisiklet dünyasının dikkatini Antalya’ya çeken Tour of Antalya, 5. yılında da başarılı bir organizasyona imza attı. İlk yılından bu yana Tour of Antalya’yın destekleyen Antalya’nın su markası Ceysu, organizasyon kapsamında hem profesyonel sporcuları, hem de yarışı izleyen sporseverleri susuz bırakmadı.

4 gün boyunca Antalya’nın farklı etabında 18 ülkeden 25 takım ve 175 sporcunun mücadelesine sahne olan Tour of Antalya, renkli ve heyecanlı anlara tanıklık etti. Yarışlar kapsamında 4 farklı etapta yaklaşık 500 km yol alan sporcular yarış esnasında kaybettikleri mineralleri, Ceysu’nun zengin mineral yapısı ile tanınan suyu ile giderdi. 4 gün boyunca sporcuları yalnız ve susuz bırakmayan Ceysu, sporcu dostu olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Ceysu ile Antalya’daki organizasyon ve etkinliklere her zaman destek verdiklerini söyleyen Ceylan İşletme A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Ceylan, “Özellikle Antalya’nın tanıtımına büyük katkı sunan spor organizasyonlarını çok önemsiyoruz. Elimizden geldiği kadar bütün organizasyonları da desteklemeye çalışıyoruz. Ceysu, Tour of Antalya kapsamında sadece sporcuları değil, yarışı izlemeye gelen ve yarış kapsamında gerçekleştirilen etkinlikleri izlemeye gelen vatandaşların da su ihtiyacını karşıladı” dedi.

Aydın Ceylan, spor ve sporcuları desteklemeye devam edeceklerini belirterek Antalya’nın tanıtımına ve sosyal hayatına katkı koyan etkinlikleri destekledikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.