Çeşme’ye 3 Milyon Dolarlık yeni otel

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 Milyon Dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını söyledi. 12 ay hizmet verecek otelin, 2022 yılı Haziran ayında açılması planlanıyor.

10/04/2021 12:18
Çeşme’ye 3 Milyon Dolarlık yeni otel

Pi Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, dünyanın gözde tatil merkezlerinden olan Çeşme’de 3 Milyon Dolarlık yeni bir otel yatırımı hazırlığı içinde olduklarını söyledi. Çeşme Ovacık’ta deniz ve Sakız Adası manzaralı özel bir butik otel inşaatına birkaç ay içinde başlayacakları bilgisini veren Aydın, bölgede bu konsepte sahip bir otel olmadığını belirtti.

Halim Aydın, “Yılın 12 ayı boyunca keyifli zaman geçirmek için özel tasarlanan bu projenin mimarisi Turgut Çıkış’ın imzasını taşıyor. Huzur ve konforu ön planda tutan bir anlayışla hizmet verecek olan otelimizde hamam, spa, sauna restoran ve bar gibi hizmetleri bir arada sunacağız.

Her odanın balkonunda yer alacak jakuzi ve şömine ile deniz manzarasının tadını kış aylarında da keyifli şekilde deneyimleyebileceksiniz. Projeye eylül gibi başlamayı düşünüyoruz. 2022’nin Haziran ayında da hizmet vermeye başlayacağız” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.