Turizmde Çanakkale’nin yıldızı daha fazla parlayacak

Çanakkale Kum Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Pazarbaşı, yeni sezon hakkındaki görüşlerini ve Çanakkale turizmiyle ilgili düşüncelerini paylaştı.

15/04/2023 15:01
Turizmde Çanakkale’nin yıldızı daha fazla parlayacak

Çanakkale Kum Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Pazarbaşı, sezonu ve Çanakkale turizmini turizm yazarı Halil Öncü'ye değerlendirdi.

Pazarbaşı yaptığı açıklamada,  turizmin daha da ileriye gideceğini, bu süreçte özellikle Çanakkale’nin yıldızının daha fazla parlayacağına inandıklarını söyledi.

"Umutlarımız devam ediyor"

Kemal Pazarbaşı, şöyle konuştu: “2023 yılına heyecan ile girmiştik. Tabii turizmde heyecansız gün yok. Bu arada depremin oluşu, seçim atmosferine girişimiz biraz bu heyecanımızı kırsa da, umutlarımız devam ediyor. Türkiye’de biz her şeyin güzel olacağını, turizmin daha da ileri gideceğini, özellikle Çanakkale ‘nin yıldızının daha fazla parlayacağına inanıyoruz.

"Çanakkale herkesin görmesi gereken, yaşaması gereken yer"

Çanakkale'nin, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında ülkemizin yıldızı olacağına dinanıyoru. Bununla birlikte Çanakkale her zaman tarihten gelen, tarihi devam ettiren, insanların tercih ettiği bir destinasyon. Çanakkale; hem tarihi, hem doğası ile hem denizleri, plajları hem de ürettiği birbirinden değerli ürünlerle çok değerli. Peynirden zeytine, peynir helvasından zeytinyağına kadar her şeyi ile ekolojik bir destinasyon.

Biz turizmciler, bu açıdan bakıldığında da insanların bizi çok daha fazla tercih edeceğini düşünerek, umutlarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca bölgede yapılan yeni yollar, Kazdağları’ndaki tünellerimizin açılması, otobanlar ile 1915 Çanakkale Köprüsü, hem iyi bir reklam oldu, hem de Çanakkale’ye ulaşımı kolaylaştırdı.

Özellikle bu yollar ile Anadolu’nun bölgeye bağlanmasından sonra, ulaşım anlamında denizlerimizi de iyi kullanabilirsek Çanakkale turizmde daha başarılı olur. Herkesi Çanakkale’ye bekliyoruz. Çanakkale herkesin görmesi gereken, yaşaması gereken bir şehir diye düşünüyoruz.” 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.