Çam Thermal Resort Otel’de 2 yeni atama...

Oğultürk Grup, bünyesinde yer alan ve 2013 yılı eylül ayında açılacak olan Çam Thermal Resort Hotel&Spanın Satış ve Pazarlama Müdürlüğü’ne Deniz Bayraktar, Reklam Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne de Turizmde Son Nokta Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapan Derya Duysak atandı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Çam Thermal Resort Otel’de 2 yeni atama...
Deniz Bayraktar otelcilik kariyerine Ankara Kızılcahamam'da  bulunan Patalya Thermal Resort Hotel ’de Resepsiyon Şefi olarak başladı. Ön Büro Müdürlüğü yaptıktan sonra sırasıyla, Grup Satış, Rezervasyon ve Halkla İlişkiler Müdürü  görevlerinde bulundu. Bayraktar görevi süresince birçok plaket ve teşekkür belgesi aldı.
Bunlardan bir kısmı Philiph Morris, Deva İlaç, Doğan Dağıtım Yaysat, Pfizer İlaçları, Atılım Üniversitesi, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odası, TOBB Üniversitesi, İTÜ 1980 Mezunları, Telesis Genel Müdürlüğü, Rotary Rayla. Deniz Bayraktar 1979 Trabzon doğumlu.

Oğultürk Grup bünyesinde Reklam, Basın ve Halkla İlişkiler görevine atanan Derya Duysak medya da 30 yıldır görev yapıyor. 1983 yılında medya’nın duayen ismi Ercan Arıklı’nın  sahibi olduğu Gelişim Yayınları'nda iş hayatına başlayan Duysak, Arşiv Şefliği, Haber Müdürlüğü, Reklam Müdürlüğü görevlerinde bulundu.
 
Turizm sektöründeki kariyerine 2006 yılında Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’da Business Center’da başladı. Front Office ve Guest Relations bölümlerine de çalışmalarıyla destek sağlayan  Duysak, Ankara'da bulunan Club S Park tatil köyünde Genel Müdür olarak görev yaptı. Çam Thermal Resort & Spa Hotel de Reklam, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak görev alan Derya Duysak aynı zaman da kendi Turizm Portalı Turizmde Son Nokta’da Genel Yayın Yönetmeni olarak görevini sürdürüyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.