Byotell'e yeni genel müdür...

Byotell'in Genel Müdürlüğü görevine, Oktay Sıdar getirildi. Byotell bünyesinde Ön Büro ve Kalite Geliştirme Müdürlüğü görevini yürüten Oktay Sıdar, başka bir yatırımda yer almak üzere görevinden ayrılan Ahmet Seymen'in yerine genel müdürlük görevine atandı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Byotell'e yeni genel müdür...

Byotell’in başarılı Genel Müdürü Ahmet Seymen, başka bir yatırımda yer almak üzere görevinden ayrıldı. 19 Ağustos Cuma günü Byotell’de yapılan törenle yönetim kurulu katkılarından dolayı Ahmet Seymen’e teşekkürlerini sundu.  Aynı törende Byotell’in yeni genel müdürü görevi devraldı.

Byotell bünyesinde Ön Büro ve Kalite Geliştirme Müdürlüğü görevini yürüten Oktay Sıdar, genel müdürlük görevine atandı.

1967 doğumlu Oktay Sıdar,  1990 yılında Uludağ Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünden mezun oldu. Turizm sektöründeki 20 yıllık kariyerine BW The President  Hotel’de resepsiyonist olarak başlayan Sıdar,  aynı tesiste Ön Büro Müdürü ve Operasyon Müdürü olarak görevine devam etti.

Sıdar, 2008 yılında Byotell’de Ön Büro Müdürü olarak göreve geldi. Daha sonra, başarılı çalışmalarıyla Kalite Geliştirme Müdürlüğü görevini de üstlendi. Oktay Sıdar sektörde uzun yıllar edindiği tecrübe ve bilgi birikimini Eylül 2011 tarihinden itibaren Byotell Genel Müdürü olarak hayata geçirmeye devam edecek. Evli ve iki çocuk sahibi olan Sıdar, İngilizce ve Almanca biliyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.