BW PLUS The President ve BW Citadel'den örnek davranış

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB)’un öncülüğündeki 15 Eylül Dünya Temizlik Günü Hareketi’ne, BW PLUS The President Hotel ve BW Citadel Hotel katılarak destek verdi.

18/09/2018 12:23
BW PLUS The President ve BW Citadel'den örnek davranış

Her iki otel, Ahırkapı Sahilini ve çevreyi temizlerken, onlarca torba çöp topladılar.  BW Plus ThePresident Hotel Genel Müdürü Aytekin Güç başta olmak üzere, iki otelin yönetim ekibi ve çalışanları, İstanbulluların ve kente gelen turistlerin uğrak noktası olan Ahırkapı Sahilini plastik şişe, cam ve kağıt atıklarından temizlediler.

Artaş Grubu Turizm Yatırımları bünyesindeki iki otelin, çevreye duyarlı yaklaşımları, bölgedeki vatandaşlar ve turistler tarafından tebrik edilerek, büyük takdir topladı.   

Daha temiz bir Ahırkapı ve Sultanahmet

Daha temiz bir Ahırkapı ve Sultanahmet Bölgesi için harekete geçtiklerini kaydeden Aytekin Güç, şunları söyledi: “Dünya genelinde her yıl, 150 ülkeden milyonlarca insan bir araya gelerek, daha temiz bir dünya için 15 Eylül Dünya Temizlik Günü kapsamında çöp toplamaktadır. TÜROB’un öncülüğündeki harekete katılarak, ülkemize ve dünyamıza olan sorumluluğumuzu yerine getirdik” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.