Büyük oluşuma ilk adım bugün...

Turizm sektörünün önde gelen sivil toplum örgütleri bugün Ertuğrul Günay’ın başkanlığında İstanbul’da bir araya geliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Büyük oluşuma ilk adım bugün...

Turizm sektörünün önde gelen sivil toplum örgütleri bugün Ertuğrul Günay’ın başkanlığında İstanbul’da bir araya geliyor. Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği’nin (ETİK) geçtiğimiz ay gerçekleştirilen 18'inci Olağan Genel Kurulu toplantısında Kültür Bakanı Ertuğrul Günay tarafından gündeme getirilen “turizm sektöründe tüm aktörleri kapsayacak bir yapılanma oluşturma” düşüncesi hayata geçiyor.

 Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın "Turizm sektörü TÜSİAD gücünde bir dernek oluşturabilir"  çağrısı doğrultusunda ilk adım bugün atılıyor. İstanbul'da bir araya gelecek olan Türk turizm sektörünün temel kuruluşları olan; DTB (Deniz Turizm Birliği Derneği), TUREB (Turist Rehberleri Birliği), TUROB (Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği), TÜROFED (Türkiye Otelciler Federasyonu), TÖSHİD (Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği), TYD (Turizm Yatırımcıları Derneği) ve TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği) sektörün sorunlarını ve çözüm stratejilerini Bakan Günay’ın başkanlığında masaya yatıracaklar.

 

 

 

             

 

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.