Business Life Butique Hotel, hizmete giriyor

İstanbul'un en seçkin ve hareketli semtlerinden biri olan Şişli / Fulya'da Ağustos ayında hizmete girecek olan Business Life Butique Hotel modern şehrin kalbinde konumlanmış iş dünyasının merkezinde yer alan , büyük alışveriş merkezlerine son derece yakın mesafede özel tasarım bir şehir oteli olarak yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

31/12/2019 23:40
Business Life Butique Hotel, hizmete giriyor

Otek Turizm tarafından inşaa edilen Business Life Butique Hotel’in  Genel Müdürü Emine Bozkurt yarattıkları yeni ve farklı otel konsepti ile Avrupa yakasının yeni gözdesi olacaklarına inandıklarını ,koşulsuz  misafir memnuniyeti ilkesi ile çalışmayı hedeflediklerini, farklı tarzları ve konseptleri ile sıradanlıktan sıkılan misafirlere ayrıcalıkli hizmet vereceklerini belirtti.

Business Life Butique Hotel ,30- 40 m2 aralığında değişen standart odaları ,75 m2 genişliğinde teraslı ve jakuzili  superior odaları olmak üzere toplamda 33 odaya sahip keyifli bir şehir oteli. Otelde tüm odalar minimalist bir tarzda dekore  edilmiş son derece ferah ve aydınlık.

Ödüllü mimarlar tarafından tasarlanmış Business Life Butique Hotel’de  iş dünyasından gelen konuklar için dizayn edilmiş özel bir çalışma alanı ,oturma grubu  , yatak odası  ve geniş banyolar  olmak üzere odalardaki tüm mekanlar  ustalıkla planlanmış. Ayrıca küçük kapasiteli iş toplantıları  için son teknoloji ürünlerle dizayn edilmiş Beta  toplantı salonu üst düzey toplantılarınız için ideal. Yorgun geçen bir iş gününün ardından günün yorgunluğunu atabileceğiniz keyifli sağlık kulübümüz Life Spa & Fitness center  misafirlere ayrıcalıklı  hizmet verecek.   

Dünyanın en ünlü ve bilinen kahve markalarından biri olan  İtalyan  kökenli Testa Rossa Caffe& Bar konsepti İstanbul’da ilk kez  Business Life Butique Hotel bünyesinde hizmete girecek.  Testa Rossa Caffe & Bar muhteşem kahve seçenekleri ve dünya mutfağından lezzetler  içeren menüsü  ile iş veya turistik amaçlı seyahat edenler için mükemmel bir alternatif olacak.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.