Bursa'dan, "Büyük Körfez Harekatı"...

Valilik ve Türk Hava Yolları (THY) koordinatörlüğünde 8-10 Nisan 2011 tarihlerinde 'Körfez Ülkeleri Tur Operatörleri ve Turizm Acentaları Bursa Gezi Programı' gerçekleştirilecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bursa'dan, "Büyük Körfez Harekatı"...

Valilik ve THY öncülüğünde Körfez ülkelerinden 40 civarında tur operatörü ile acenta yetkilisi 8 Nisan'da Bursa'ya gelecek. Gezi programı kapsamında Bursa'ya gelmesi beklenen 40 civarında tur operatörü ve acenta yetkilisi, ildeki sektör temsilcileriyle buluşacak.

 

Vali Şahabettin Harput, Çarşamba Valilik binasında düzenlediği toplantıda, Bursa'daki turizm ve otelcilerle bir araya geldi. Vali Şahabettin Harput, yapılacak ziylaretlerin çok önemli olduğunu belirterek, "Bursa'yı iyi anlatmak, iyi pazarlamak durumundayız. Programın kentin geleceği için faydalı olacağına inanıyorum." dedi.

 

Harput, Bursa'da hizmet sektöründeki gelişmeler sayesinde yeni istihdam alanları açılacağına işaret ederek, kentin turizm pastasından daha fazla pay alabilmesi için her geçen gün yeni bir organizasyona imza attıklarını söyledi.

 

Bu kapsamda Valilik ve THY koordinatörlüğünde Körfez ülkelerindeki tur operatörleri ve acentaların Bursa'ya davet edildiğini anlatan Harput, 8 Nisan'da başlayacak tanıtım ve gezi programı kapsamında sektör temsilcilerine büyük görevler düştüğünü kaydetti. Öncelikle kentin en iyi şekilde tanıtımı için özveri gösterilmesini isteyen Harput;

 

"Program çerçevesinde ilimizdeki sektör temsilcileriyle acentaların bir araya gelecekleri bir workshop düzenleyerek, sizleri misafirlerle baş başa bırakacağız. Bu programın kentin geleceği için faydalı olacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

 

Harput, toplantıda otelcilerle birlikte programın detayları hakkında görüş alışverişinde bulundu. 8-10 Nisan'da düzenlenecek programda misafirlere, kentin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri tanıtılırken, şehir turunun yanı sıra, Uludağ gezisi de gerçekleştirilecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.