Burhan Silahtaroğlu’na Onur Ödülü…

1980 yılından bu yana Türk turizm sektöründe başarılı yatırımlarıyla Türk ekonomisine büyük katma değer kazandıran LykiaGroup'un Yönetim Kurulu Başkanı duayen turizmci Burhan Silahtaroğlu'na, Turizm Oscarları 'Onur Ödülü' verildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Burhan Silahtaroğlu’na Onur Ödülü…

Silahtaroğlu’na ödülü, Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması Ödül Töreni’nde sunuldu.

Türk Turizm sektöründe yatırımları teşvik etmek ve sektöre katkı sağlamak hedefi ile Eurobank Tekfen, Capital ve Ekonomist Dergisi işbirliği ile bu yıl ikincisi gerçekleştirilen “En Başarılı Turizm Yatırımları 2011 Araştırması”nın ödül töreni, Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ertuğrul Günay’ın katılımıyla, 1 Haziran Çarşamba günü Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşti.

Turizm Oscarları olarak görülen ödüllerin sahipleri ile buluştuğu törende; yıllardır üstün kalite ve hizmet anlayışı ile konuklarına lüks konaklama imkanı sunan, 2010 yılında LykiaLinks Antalya tesisi ile Akdeniz’in En Başarılı Spor Turizmi ödülüne layık görülen ve Türk turizmine yenilikçi çizgisiyle daima katkıda bulunan LykiaGroup Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Silahtaroğlu’na ‘Onur Ödülü’ takdim edildi.

Turizm sektörünün önemli isimlerini buluşturan törende,  başta Türkiye’nin En Büyük Turizm Yatırımı olmak üzere, 11 farklı kategoride birinci olan kuruluşlara ödülleri teslim edildi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.