Bulgaristan’ın en büyük tur operatörü iflas etti

İngiltere’de tur operatörü Thomas Cook’un iflasının ardından Bulgaristan’ın en eski ve büyük tur operatörü Astral Holidays de iflasını duyurdu.

08/10/2019 09:54
Bulgaristan’ın en büyük tur operatörü iflas etti

İflasını açıklayan Bulgaristan’ın en büyük seyahat şirketi Astral Holidays, resmi internet sitesinden de bir duyuru yayınladı. Duyuruda, iflas nedeniyle müşterilerin endişe etmemeleri gerektiği belirtildi.

Posta'da yer alan habere göre şirket, yurt dışındaki müşterilerine gerekli ödemelerin belirtti. Astral Holidays, resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, bugün itibarıyla diğer müşterilerinin planladıkları seyahatlerini yapamayabilecekleri ifade edildi.

Sigorta şirketi tüm masrafları telafi edecek

24 yıllık bir geçmişe sahip olan Astral Holidays'in iflas açıklamasının ardından Turizm Bakanı Nikolina Angelkova, şirketin yöneticileri ile bir görüşme yaptı.

Görüşmenin ardından bir de açıklama yapan Angelkova, şirketin müşterilerinden bazılarının planladıkları seyahat ve tatillerini gerçekleştiremeyeceklerini ifade etti. Bakan Nikolina Angelkova, ancak sigorta şirketinin tüm masrafları telafi edeceğini ifade ederek, bu iflasın mağdur yaratmayacağı konusunda tüketicileri rahatlattı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.